Räävitön arki-iltojen piristäjä Penkinlämmittäjät starttaa – vieraina nähdään Suomen olympiamitalistit

3:38
Katso viime kaudelta hitiksi nousseen Huuhkajat-kannustuskappaleen musiikkivideo!

Penkinlämmittäjät hersyttää nauruhermoja jälleen syyskuusta alkaen. Ohjelman kapteenina nähdään tuttuun tapaan Ilkka "Ile" Uusivuori, vaihtopenkkiä kuluttavat vakiopanelistit ja vieraiksi saapuvat Suomen ikiomat olympiamitalistit!

MTV3-kanavalla keskiviikkona 22.9. kello 21.00 alkava Penkinlämmittäjäton vakiinnuttanut asemansa suomalaisten penkkiurheilijoiden arki-iltojen ystävänä.

Ohjelmassa nautitaan vakiopanelistien nasevasta sanailusta, jauhetaan ajankohtaisista urheilu-uutisista ja -ilmiöistä pilke silmäkulmassa, nähdään musiikillista ilotulitusta sketsien siivittämänä ja kisataan erilaisissa haastetehtävissä siitä, kuka pääsee vaihtopenkiltä pois. 

Tämä asiallinen viihdeohjelma ei turhia stressaa. Siitä pitävät huolen vakiopanelistit Kalle Palander, Pilvi Hämäläinen, Paula Noronen, Ville Myllyrinne, Tommy Lindgren, Mikko Töyssy ja Tero Tiittanen. Ohjelmasisällön kokonaisuuden takana on tälläkin kaudella ohjaaja Riku Nieminen.

– Pitkän urheilukesän jälkeen ole superinnoissani, että saadaan taas katsoa rakastamaamme urheilumaailmaa myös sen hauskasta näkövinkkelistä. Koko kesän olen odottanut, että pääsee puhumaan uusista aiheista, joita on paljon! Tällaista show'ta kun toista ei ole! Vieraat tulevat myös olemaan jälleen kovatasoisia alansa huippuja, kertoo ohjelman juontaja Ile Uusivuori.

Olympiamitalistit vieraiksi

Joka viikko Penkinlämmittäjissä on mukana myös yllätysvieras, jonka kanssa koetellaan, mihin tämä penkinlämmittäjien huima ammattilaisjoukko yhdessä yltää.

Tällä kaudella vieraiksi saapuu todella kovan luokan huippu-urheilijoita, sillä Penkinlämmittäjät saavat vieraikseen kesällä Tokion olympialaisissa menestyneet Suomen ikiomat olympiamitalistit: uimari Matti Mattssonin ja nyrkkeilijä Mira Potkosen.

Myös muita olympialaisissa menestyneitä suomalaisurheilijoita nähdään alkavalla ohjelmakaudella, sillä Tokiossa Suomen ennätyksiä tehtaillut keskimatkojen juoksija Sara Kuivisto nähdään myös vieraana.

Penkinlämmittäjät mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla keskiviikkoisin 22.9. klo 21.00 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja