Koditon puukottaja iski juna-asemalla Pariisissa, useita loukkaantunut

Ainakin kolme ihmistä on loukkaantunut puukotuksessa Pariisin Gare de Lyon -juna-asemalle, kertoo poliisi uutistoimisto Reutersin mukaan. Teko tapahtui aamukahdeksalta paikallista aikaa.

Poliisi kertoo ottaneensa kiinni epäillyn puukottajan. Poliisi kertoo uutistoimisto AFP:n mukaan, että yksi uhreista on loukkaantunut vakavasti, mutta hänellä ei ole hengenvaarallisia vammoja.

Iskun motiivi on poliisin mukaan vielä epäselvä, mutta iskun ei ainakaan tässä vaiheessa uskota olleen terroriteko. Poliisin mukaan epäilty ei huutanut mitään uskonnollisia lauseita hyökätessään.

Poliisin mukaan epäilty on malilainen mies. Hän oli esittänyt poliisille italialaisen ajokortin. Lähteiden mukaan mies vaikutti kärsivän mielenterveyden ongelmista ja olevan koditon.

Ohikulkijat saivat pysäytettyä miehen ennen kuin poliisi saapui paikalle. Ranskan sisäministeri Gerald Darmanin kiitti miehen pysäyttäneitä viestipalvelu X:ssä. Darmanin kuvaili veitsi-iskua sietämättömäksi teoksi.

Gare de Lyon on yksi Pariisin päärautatieasemista. SNCF-junayhtiö kertoi Pariisin alueen junaliikenteen kulkevan myöhässä tapahtuneen takia.

Lue myös:

    Uusimmat