Mainos

Puukoin varustautuneet kuokkavieraat iskivät syntymäpäiväjuhliin ja murhasivat 17-vuotiaat parhaat kaverukset Britanniassa – "Järkytyin väkivallan määrästä"

Kaksi 17-vuotiasta poikaa on kuollut naamioituneiden hyökkääjien tekemässä puukkoiskussa Englannin Milton Keynesissa. Hyökkäyksen kohteena olivat yksityisasunnossa järjestetyt syntymäpäiväjuhlat.

Poliisi arvelee iskun olleen harkittu. Asiasta uutisoi muun muassa The Telegraph.

Uhreja, Dominic Ansahia ja Ben Gillham-Ricea, kuvaillaan parhaiksi kavereiksi, ja heidän ystävyytensä kerrotaan kestäneen jo kouluajoista asti.

Hyökkäyksessä loukkaantuivat myös 17- ja 23-vuotiaat miehet. Heidät vietiin sairaalaan, mutta heidän vammansa eivät olleet hengenvaarallisia.

Thames Valleyn poliisi tutkii tapausta kaksoismurhana, mutta ketään ei ole vielä pidätetty. Hyökkääjien lukumäärää ei ole kerrottu, mutta he olivat poliisin mukaan ei-toivottuja vieraita.

Uhrit ja hyökkääjät todennäköisesti tunsivat toisensa

Paikallinen ylikomisario Ian Hunter kertoo, että juhliin osallistui 15–20 henkilöä. Hän arvelee myös, että kaikki hyökkäykseen liittyneet henkilöt ovat myös tunteneet toisensa.

Naapurit hälyttivät poliisit paikalle kuultuaan talon pihalta riidan ääniä ja epämääräistä hälinää.

– Järkytyin väkivallan määrästä. Hyökkääjiä oli useita, yksi naapuri kommentoi.

Eräs juhlavieraan äiti kertoo tapauksesta uutisoineelle Telegraphille, että toinen uhreista kuoli hänen poikansa syliin. Toinen uhreista kuoli sairaalassa vammoihinsa.

– Tämä liittyy jengien välienselvittelyyn. Pojat huijattiin juhliin tarkoituksella.

Hyväkäytöksisiksi kuvailtujen poikien väkivaltainen kuolema järkyttää koko naapurustoa.

– On hirveää, että Dominic ja hänen lapsuudenystävänsä tulivat bileisiin vain pitämään hauskaa, ja nyt he molemmat ovat kuolleet, suree toisen uhrin nimettömäksi jäävä serkku.

Väkivaltarikollisuus alueella lisääntynyt

Telegraph kertoo myös väkivaltarikollisuuden lisääntyneen kuluneen vuoden aikana Thames Valleyn alueella, minne myös Milton Keynes kuuluu. Väkivallanteot näyttävät liittyvän jengien välienselvittelyyn.

Viimeisimpien lukujen mukaan väkivaltatapauksia ilmeni Thames Valleyn alueella viime vuonna 4 500. Elokuuhun 2019 mennessä tapaukset olivat hypänneet jopa 5 100:aan.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja