Putous-tähti Aija Pahkalan perheen pienin ei ollut tunnistanut äitiään televisiossa: "Ei hän ollut hoksannut"

1:49
Putous-tähdet Dennis Nylund, Pilvi Hämäläinen ja Aija Pahkala paljastavat millaista palautetta ovat saaneet sketsihahmoistaan

Aija Pahkalan perhe oli katsonut yhdessä Putouksen suoraa lähetystä, mutta pienimmältä meni ohi se, että hänen äitinsä oli mukana ohjelmassa.

Putous-näyttelijä Aija Pahkala kertoo saaneensa runsaasti palautetta ensimmäisestä sketsihahmostaan Anja Jankasta, jonka näyttelijä esitteli maailmalle Putouksen starttijaksossa tammikuun puolivälissä. 

Pahkalan saamien viestien mukaan Anja Jankka on ollut useiden suomalaisten katselijoiden mielestä tutun oloinen hahmo. 

– Selkeästi löytyy tällaisia Anja Jankan henkisiä naisihmisiä ihmisten suvuista, näyttelijä pohti MTV Uutisille toisen suoran lähetyksen jälkeen. 

Putouksen ensimmäisen suoran lähetyksen jälkeen Pahkala kertoi, että hänen 2-vuotias lapsensa oli pahoittanut mielensä siitä, ettei ollut päässyt äitinsä mukaan töihin tämän suunnatessa Putouksen ensimmäiseen suoraan lähetykseen. 

Pahkala kertoi toisen lähetyksen jälkeen, että hänen koko perheensä oli katsonut ensimmäistä lähetystä televisiosta, mutta perheen pienin ei ollut tunnistanut äitiään televisiossa. 

– Ei hän ollut hoksannut sitä, että äiti on telkkarissa, mikä on ehkä ihan hyvä vaan, hän on sen verran pieni. 

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin kello 19.30. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja