Aija Pahkalan lapsi pahoitti mielensä kun äiti suuntasi ensimmäistä kertaa Putouksen livelähetykseen: "Saa nähdä onko tämä pienin suostunut katsomaan"

1:32
Aija Pahkala vaikuttui Putous-kollegansa Mikko Töyssyn sketsihahmosta: "Lähdet puku päällä kotia ja kysyt rouvan mielipidettä"

Aija Pahkala esitteli Putouksen uuden kauden starttijaksossa ensimmäistä kertaa oman sketsihahmonsa.

Putouksen 13. tuotantokauden uusiin näyttelijöihin lukeutuu Aija Pahkala, joka on päässyt nyt yli suurimmasta jännityksestä ensimmäisen suoran lähetyksen ollessa takana päin. Pahkala kertoi MTV Uutisille ensimmäisen livelähetyksen jälkeen olevansa helpottunut siitä, ettei omaa sketsihahmoa tarvitse enää salailla maailmalta. 

– Kyllä on ollut sellainen fiilis, että voi vitsi kun pääsisi jo näyttämään tämän ihmisille. Sitä on ollut kauhean kiva tehdä, harjoitella ja luoda sitä, että miltä se näyttää, miten se puhuu, mikä on se sen hokema ja maailma missä se elää, Pahkala kommentoi, 

Pahkalan hahmo on Anja Jankka, josta näyttelijä halusi kertomansa mukaan luoda mahdollisimman tunnistettavan hahmon. 

– Sitten mulle tuli ajatus tällaisesta sukulaistädistä ja sitten mietin, että millaisia sukulaistädit ovat sekä hyvässä että oahassa, niin nyt tuli tämmöinen tuotos sitten. 

Näyttelijän omat lapset ovat olleet varsin innoissaan siitä, että äiti on mukana Putouksen porukassa näyttelijänä. Pahkala kertoo, että hänen nuorempi lapsensa oli kuitenkin pahoittanut mielensä lauantaina, kun äiti suuntasi ensimmäistä kertaa Putouksen suoraan lähetykseen. 

– Kaksivuotiaani sanoi kun olin lähdössä töihin, että "mä haluan äiti sun mukaan töihin". Sitten sanoin, että et sä nyt voi lähteä, mutta voit katsoa illalla äitiä telkkarista. "En kato!", että saa nähdä nyt sitten onko tämä pienin suostunut katsomaan, Pahkala nauraa. 

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja