Putous-tähdet ottivat haasteen vastaan ja imitoivat suomalaisten suosikkisarjan tähtiä – paljastavat nyt, millaista oli tavata imitoitavat

Putous-tähdet nähtiin Pitääkö olla huolissaan? -suosikkisarjan tunnelmissa. 

Putous-näyttelijät imitoivat viimeisimmässä Putous-jaksossa suomalaisten suosikkisarjan tähtiä Pitääkö olla tuolissaan? -sketsissä, joka mukaili suosittua Pitääkö olla huolissaan? -ohjelmaa.

Roolit oli jaettu sketsissä niin, että Christoffer Strandberg imitoi Jenni Pääskysaarta, Mikko Virtanen Miika Nousiaista, Ernest Lawson Tuomas Kyröä ja Jenni Kokander Kari Hotakaista. Artikkelin yltä videolta näet esimakua näyttelijöiden taidonnäytteestä.

Näyttelijät kävivät aiemmin ohjelman studiolla kuvaamassa oman versionsa, ja yllättäen he pääsivät samalla tapaamaan ohjelman tähdet. Tapaaminen oli riemukas. 

– Tuomas opasti minua, kuinka hänestä tehdään vielä parempi parodia, Lawson kertoo.

– Olin omaksunut hahmolleni aika huonon ryhdin. Hän sitten sanoi, että ”minulla on oikeasti vielä paljon huonompi ryhti” ja näytti mallia.

Jenni Kokanderille Kari Hotakaisen esittäminen oli melkein uskomatonta. Kokander kertoo olleensa nuorempana Hotakaisen suuri fani.

– Kun emme yhtään tienneet, että he olisivat siellä studiolla, ja sain kohdata Kari Hotakaisen Kari Hotakaisena, niin ajattelin, että tämä on jo vähän liikaa. Minä teininä oli räjähtää onnesta. Se oli yksi tämän kauden tähtihetkistä!

Pitääkö olla huolissaan? -ohjelma nähdään seuraavan kerran keskiviikkona 24.4. klo 21 ja jaksossa on vieraana Pekka Strang. Sarjan löydät myös mtv-palvelusta.

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin klo 19.30. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja