Mainos

Putous myytiin – Kiinassa ruutuun jo vuodenvaihteessa

Supersuosittu suomalainen televisioformaatti Putous on myyty kasvavalle ja kehittyvälle tv-markkina-alueelle Kiinaan.

MTV3-kanavalla seurattava supersuosittu Putous on myyty. Sarja tullaan näkemään jo vuodenvaihteessa Kiinassa, minkä lisäksi sarja on optioitu useissa maissa.

– Tämä on hieno uutinen! Putous on elinvoimainen ja aito formaatti. Odotamme mielenkiinnolla kiinalaista versiota täysin suomalaisesta viihteestä, MTV:n draamapäällikkö Sarita Koskelin-Harma sanoo.

Sarjan kansainvälinen myynti aloitettiin uuden levitysyhtiön kanssa viime keväänä ja Yellow Film & TV:n operatiivinen johtaja Milla Bruneau on tyytyväinen puolessa vuodessa aikaansaatuihin tuloksiin.

– Kiina on erittäin merkittävä televisioformaattien markkina-alue. Uskon, että tämän avauksen kautta Putous-formaatin kansainvälinen kiinnostus kasvaa entisestään. Formaatti on Kiinan lisenssisopimuksen lisäksi optioitu nyt muun muassa Ranskaan, Tanskaan ja Libanoniin, ja parhaillaan kauppaa käydään lisää kansainvälisillä Mipcom-messuilla, Bruneau kommentoi tuoreeltaan juuri finalisoitua kauppaa Ranskan Cannesista.

Bruneau on keskustellut ohjelmaa tuottavan tuotantoyhtiön kanssa tulevan sarjan sisällöstä, tuotantotavasta ja esiintyjistä. Odotukset sarjan suhteen ovat kovat.

– Formaatti on selkeästi osaavissa käsissä ja olen erittäin luottavainen tuotannon suhteen. Sarjaan on jo kiinnitetty maan kovimmat koomikot. Tarkoituksenamme on hyödyntää yhteistyössä tuotettavan kiinalaissarjan kokemuksia myös mahdollisissa tulevissa Suomen Putous-ohjelmissa. Olen varma, että tämä tulee olemaan melko ainutlaatuinen kokemus ja olen superylpeä päästessämme avaamaan sarjan kansainvälisen tuotannon tämänkaltaiselle jättiläismarkkina-alueelle.

Putouksen kuudennen kauden avausjakso keräsi viime lauantaina parhaimmillaan 1,1 miljoonaa katsojaa.

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja