Putous ja Talent Suomi olivat viikon katsotuimmat tv-ohjelmat

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin 2.2. klo 19.30 alkaen 0:24

Talent Suomen sunnuntain starttijakso tavoitti yli 1,3 miljoonaa suomalaista. Putous ja Talent Suomi olivat myös viikon kaikkien kanavien katsotuimmat viihdeohjelmat.

MTV3-kanavalla sunnuntai-iltana nähty Talent Suomi sai starttijaksollaan hienot katsojaluvut.

Leuat loksauttavia esityksiä sisältäneen jakson keskikatsojamäärä oli 762 000 ja ohjelma tavoitti yli 1,3 miljoonaa suomalaista. Katseluosuus oli erityisen korkea 4-14-vuotiaissa lapsissa, 67 prosenttia, ja 15-44-vuotiaissa naisissa, 44 prosenttia. 

MTV3:n lauantai-iltojen Putous ja Talent Suomi olivat myös viikon kaikkien kanavien katsotuimmat viihdeohjelmat.

– MTV:llä on kokonaisuudessaan todella viihdyttävä viikonlopun ohjelmakattaus! Perjantain Posse, lauantain Putous ja sunnuntai-illan Talent Suomi ovat kaikki uudistuneet hienolla, katsojia kiinnostavalla tavalla. On upeaa, että MTV3:n sisällöt ovat katsojien ykkösvalinta, kotimaisten tuotantojen päällikkö Hanna Kortti MTV:ltä kertoo.

Ensi sunnuntaina 9.2. Talent Suomessa nähdään laaja skaala tunnetta ja taitoa. Katsojat saavat pidätellä hengitystään, kun lavalle astuu moottorisahajonglööri, ja Talent-tuomari HP Parviaisen kanttia testataan, kun akrobatiaryhmä päättääkin yllättäen lennättää hänet ilmaan.

Jaksossa nähdään Ernest Lawsonin Kultaisen napin painallus, joka kiidättää esiintyjän suoraan live-semifinaaliin.

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat