Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Putouksesta tuttu Mikko Virtanen on Salkkareiden uusi näyttelijä – puoliso Essi Hellén auttoi harjoittelemaan koekuvauksiin: "Hän on innoissaan asiasta"

Mikko Virtanen pääsi Salattujen elämien rooliin koekuvausten kautta. 

Mikko Virtanen on Salatut elämät -sarjan yksi uusista näyttelijöistä. Hänet tullaan näkemään sarjassa Laurin roolissa. 

Virtasen ensimmäinen työpäivä koittaa perjantaina ja roolihahmo tullaan näkemään myöhemmin sarjassa. Näyttelijä ei voi hiiskua vielä paljon roolihahmostaan.

– Lauri on hyvin tunteita herättävä tyyppi. Hän ei ole mikään valju kaveri ja hänellä onkin aikamoinen menneisyys, niin kuin monella Pihlajakadun hahmolla, Virtanen valottaa.

Rooli ikonisesta televisiosarjasta aukesi Virtaselle, kun tuotantoyhtiö otti häneen yhteyttä. Hän pääsi sarjaan mukaan perinteisten koekuvausten kautta. Virtasen puoliso, näyttelijä-tuottaja  Essi Hellén oli innoissaan miehensä uudesta roolista. 

– Essi on innoissaan asiasta. Hän on ihana tyyppi ja kannustaa minua uravalinnoissani. 

Hellen oli auttanut puolisoaan myös ennen koekuvaustilannetta. 

– On iso etu, että myös puoliso on näyttelijä. Saa harjoitella jonkun kanssa kotona tulevaa. Harjoittelutilanteissakin joutuu antamaan kaikki itsestään, sillä Essi on niin hyvä näyttelijä, Virtanen naurahtaa.

Virtasen kasvot ovat tulleet tutuksi valtayleisölle lauantai-iltojen suosikkiohjelma Putouksesta. Hän oli mukana 11. kaudella, keväällä 2019. Ohjelmasta on jäänyt käteen pelkästään hyviä muistoja. 

– Siellä sai toteuttaa mitä hullumpia ideoita. Putous on Salkkareiden tavoin iso koneisto, oli hienoa päästä tekemään siellä töitä. 

Virtasella on luvassa kiireinen syksy, sillä Salkkareiden lisäksi hän näyttelee Hämeenlinnan kaupunginteatterissa. Myöhemmin syksyllä hänellä on luvassa työpesti vielä Helsingin kaupunginteatterissa. 

Virtasella ja Hellénillä on koulutiensä tänä syksynä aloittava lapsi. Näyttelijäperheessä aikataulujen sumpliminen on kuitenkin normi, joten kiireinen syksy ja koulunaloitus ei tuota sen kummemmin harmaita hiuksia. 

– Meillä tällainen on normaalia. Kun on freelancer-näyttelijä, niin väistämättä aikatauluja pitää sumplia, Virtanen toteaa. 

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja