Putouksessa hillitön sketsi nimisekaannuksista – taustalla tositarina näyttelijän nimestä: "Olen saanut hänelle osoitettuja haastattelupyyntöjä"

2:06

Putouksen toisessa lähetyksessä nähtiin hillitön sketsi nimisekaannuksista. Taustalla onkin tositarina. 

Putouksen 12. kauden toisessa livelähetyksessä tehtiin pilaa nimisekaannuksista. Taustalla on tositarina, joka koskee Putouksessa näyttelevää Antti Tuomas Heikkistä ja kirjailija, toimittaja Antti Heikkistä sekä elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja Antti Heikki Pesosta


Heikkinen kertoo MTV Uutisten haastattelussa, että hänet on sekoitettu monta kertaa yllä mainittuihin henkilöihin. Tämän vuoksi mies päätti ottaa käyttöönsä myös toisen nimensä. Erityisesti hänet on sekoitettu kirjailija-toimittaja Heikkiseen. 

– Olen saanut sähköpostiini paljon haastattelupyyntöjä, jotka ovat osoitettu hänelle. Hän on puolestaan saanut koekuvauskutsuja, jotka ovat tarkoitettu minulle, Heikkinen naurahtaa.

Näyttelijä Heikkinen ja kirjailija Heikkinen tutustuivat kaksi vuotta sitten Juice-elokuvan kuvauksissa, joka perustuu kirjailijan kirjoittamaan kirjaan. 

– Nykyisin olemme Messenger-yhteydessä ja välitämme sitä kautta viestit. 

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin kello 19.30.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja