Putouksen uudet sketsihahmot ovat täällä – muistatko nämä hokemat?

Putouksen uudet sketsihahmot hokemineen esiteltiin ohjelman 14. tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa.

Putouksen 14. tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa tavattiin ensimmäistä kertaa odotetusti uudet sketsihahmot. Ohjelmassa nähdään tälläkin kaudella seitsemän sketsihahmoa. Näyttelijät hahmojen takana ovat Pilvi Hämäläinen, Maaria Nuoranne, Mikko Töyssy,  Pihla MaalismaaAapo OranenJyri Ojansivu ja Aku Sipola.

Tutustu uusiin sketsihahmoihin!

Die-Harri

Olen 17-vuotias innostunut ja itsevarma nuorimies suoraan Lieksasta, jota perheeni kutsuu myös leikkisästi nimellä ”kylä ilman naisia”. Nimeni on Die-Harri Antero Tirjakainen, mutta perheeni kutsuuminua myös leikkisästi nimellä ”satulanhaistelija”.

”Tuhoa, kaaosta, kärsimystä. Oi, mukavaa kun kysyit”

Kape Virallinen

Kape Virallinen on iätön skenepäällikkö ja Suomen bisneshenkisin kulkuri. Kapen loputtomat kelat jaideat yhdistettynä äärimmäiseen lyhytjänteisyyteen tekevät joka päivästä uuden mahdollisuudenäkkirikastua. Mukana Kapen poukkoilussa pysyy vain aurinkolasit.

 “Aina on pleksikeli!”

Hannu Gandhi

Hannu Gandhi on henkisen hyvinvoinnin valmentaja. Hän syntyi omien sanojensa mukaan alkuräjähdyksen sivutuotteena, mutta oikeasti hän on kotoisin Hailuodosta. Hannu harrastaa vapaa-ajallaan henkistä kasvua, alastonmallina olemista ja itsetutkiskelua peilin edessä.

“Ota vastaan.”

Limu-Miska

Limu-Miska on 11-vuotias pojankoltiainen Tuusulasta. Judoa, pelaamista ja pränkkäilyä harrastavaMiska on 5B:n seitsemänneksitoista pisin poika, jonka suurimpiin ylpeyden aiheisiin kuuluvat limsan suurkulutus sekä Suomen räkäisin hiha.

”Ui juma! Limu-Miska hoitaa.”

Kaisla Sose

Kaisla Sose on 30 ikävuoden paremmalla puolella oleva viinitilallinen Forssasta. Kaislan koti on aina siellä, missä kastanjetit napsaa. Hän harrastaa kultturelleja asioita, kuten viinejä, tapaksia sekä matadoreja.  

“Bamboleyo!”

Heimo Herkkä

Meteorologi Heimo Herkkä on kuin syntynyt kertomaan sään ja työssään hän onkin täysin suvereeni. Mutta hennon sekä säikyn luonteensa johdosta, hänen ei katsottu sopivan televisioon; niinpä Heimolukee radioon Merisäätä.

“Missä!? Tässä!? Merisää!?”

Alvari Perätorvi

Emeritus-iltamaesiintyjä ja kuplettilaulaja. Suomalaisen estradiviihteen työjuhta, esiintyvä taiteilija ja humoristi, Alvari Perätorvi.

“Se on juuri näin, eikä väärin päin. Keikka pois kuleksimasta!”

Yllä olevalta videolta näet kaikki uudet sketsihahmot ja heidän hokemansa!

Putous mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat