Putouksen sketsihahmokilpailussa nähdään täysin uusi käänne – näin "turvassa" oleva näyttelijäkolmikko reagoi: "Kyllähän tämä vähän laittaa pakkaa sekaisin"

Pilvi Hämäläinen, Heikki Ranta ja Dennis Nylund seuraavat kuluvan viikon sivusta, kun Aija Pahkala, Maaria Nuoranne, Mikko Töyssy sekä Antti Tuomas Heikkinen luovat uudet sketsihahmonsa. 

Putouksen suoran lähetyksen päätteeksi pudotettiin todellinen pommi, kun juontaja Christoffer Strandberg ilmoitti, että sketsihahmokilpailusta pudonneet näyttelijät tulevat esittelemään täysin uudet sketsihahmonsa lauantaina 28. helmikuuta nähtävällä Jokeri-kierroksella. Näin ollen näyttelijät Aija PahkalaMaaria Nuoranne, Mikko Töyssy sekä Antti Tuomas Heikkinen luovat uudet sketsihahmonsa. Tuolloin katsojat äänestävät neljän uuden sketsihahmon joukosta suosikkinsa, joka pääsee mukaan varsinaiseen sketsihahmokilpailuun. 

Sketsihahmokilpailussa yhä mukana ovat näyttelijät Dennis NylundPilvi Hämäläinen sekä Heikki Ranta

– Kyllähän tämä vähän laittaa pakkaa sekaisin, ja ehkä ihan hyväkin. On mielestäni kivaa, että tavallinen sketsihahmokisa muuttuu ja tulee uudistusta. Ja ihanaa nähdä taas uusia hahmoja, Dennis Nylund pohti. 

– Mä ajattelin, että tulen pääsemään kolmen (parhaan) joukkoon, mutta nythän se ei enää edes ole varmaa! Ranta puolestaan mietti. 

Ranta itse kertoo, ettei hän ole varma olisiko häneltä itseltään löytynyt paukkuja täysin uuden sketsihahmon luomiseen tässä vaiheessa tuotantokautta. Hän kuitenkin uskoo, että hänen näyttelijäkollegansa tekevän hyvää työtä työryhmän kanssa viikon aikana ja kehittävät kukin hauskat hahmot esiteltäväksi. 

Myös kolmikon sketsihahmot Folke Rundqvist, Pönttö sekä Lapin Patja nähdään tulevana lauantaina mukana, vaikka ohjelman pääfokus tuleekin olemaan uusissa hahmoissa. 

– Kyllä me esiinnytään silloinki, Ranta myhäilee. 


Putous lauantaisin mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla kello 19.30. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja