Putouksen jättänyt Pilvi Hämäläinen paljastaa – itku oli herkässä jo ennen finaalissa nähtyä yllätyshetkeä: "Mulla ei ollut mitään haisua"

2:35
Pilvi Hämäläinen itki vuolaasti hänelle osoitetun yllätyksen aikana

Pilvi Hämäläinen on nyt virallisesti Putous-alumni.

Putouksen 14. tuotantokausi tuli päätökseen viime lauantaina, ja samalla päättyi näyttelijä Pilvi Hämäläisen taival ohjelmassa.

Yhteensä kuudella tavallisella Putous-kaudella ja yhdellä All stars -kaudella mukana ollut näyttelijä yllätettiin finaalilähetyksessä totaalisesti, kun Maaria Nuoranne painoi Viikkokatsaus-ohjelmaosion päätteeksi yllätysnappia ja Hämäläinen kutsuttiin esiintymislavalle.

Viikkokatsauksen juontajina toimineet Nuoranne ja Aku Sipola kertoivat Hämäläiselle, että tämän Putous-taipaleen parhaat hetket on koottu videoksi, joka esitettiin suorassa lähetyksessä.

Videokoosteen päätteeksi Hämäläisen sininen Putous-paita nostettiin studion kattoon kunnianosoituksena tämän hienosta taipaleesta.

Tilanteessa vuolaasti kyynelehtinyt Hämäläinen postasi sunnuntaina Instagram-tililleen videon hänelle osoitetusta yllätyksestä. Näyttelijä kiitti kollegoitaan postauksensa yhteydessä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tässä aivan ihana yllätys eilisestä Putous-livestä! Mulla ei ollut mitään haisua tästä ja olen kyllä tosi otettu ja liikuttunut edelleen, hän kirjoittaa.

– Kuusi kautta plus All stars -kausi on jo tosi paljon ja koin, että nyt on aika kääntää uusi sivu elämäsä! Jo jakson alkaessa minua itketti hirveästi, mutta tässä sitten kyllä aukesi hanat heti kun tajusin mitä tapahtuu. Kiitos kaikille kaikesta!

Hämäläisen postauksen kommenttikenttä vilisee sydämiä.

– Huikea, monipuolinen ja lahjakas sinä. Kaikkea parasta kaikkeen tulevaan!

– Much love, oot huippu Pilvi! Ankeisen laulunumero on mun mielestä yks komiikan kaikkien aikojen monitasoisimpia hetkiä tunneskaalaltaan! 

– Olet Pilvi hieno ihminen ja upea näyttelijä!

Hämäläinen kertoi viime syksynä lopettavansa Putouksessa ohjelman 14. tuotantokauden jälkeen.

Löydät Putous-jaksot mtv-palvelusta 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja