Pilvi Hämäläinen muistelee Aina Inkeri Ankeisen matkaa kohti sketsihahmokisan voittoa – näyttelijällä yhä yksi lupaus lunastamatta: "Tämä on törkeä vääryys, joka tulee korjata"

8:10
Pilvi Hämäläinen vieraili Joonas Nordman show'ssa keväällä!

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen tullaan näkemaan Putouksen Allstars-kaudella syksyllä. Hämäläinen muistelee Aina Inkeri Ankeisen matkaa Putouksen sketsihahmokisassa.

Suomen suurin viihdeohjelma Putous palaa ruutuihin ennennäkemättömällä tavalla, kun aiempien kausien konkareita kokoontuu syksyllä yhteen Putous Allstarsissa.

Suosikkinäyttelijät eri kausilta pukeutuvat jälleen sinisiin paitoihin ja pääsevät verestämään muistojaan tulikokeen, näytönpaikan, viikkokatsauksen ja monien muiden tuttujen ohjelmaosioiden parissa. Allstars-kauden ajan kerätään pottia hyväntekeväisyyteen.

Myös Pilvi Hämäläinen liittyy joukkoon. Hänet on nähty Putouksessa neljällä ei kaudella. Viimeisimpänä edellisellä 12. kaudella. Hänen sketsihahmonsa oli viimeisimmällä kaudella maalaistyttö Kurjakylän Tiltu. Vuosien varrella hänelle on ehtinyt sattua yhtä sun toista, joista eräs muisto liittyy sketshahmo Aina Inkeriin. Se on jäänyt kaivertamaan Hämäläistä. 

– Tämä on muisto jonka olin unohtanut, mutta onneksi minua muistutettiin tästä. Aina Inkeri järjesti 8. kaudella itselleen hautajaiset. Hautajaisissa hurmaava mieskuoro lauloi Punaiset lehdet-kappaleen. Takahuoneessa ennen esitystä Aina lupasi kuorolle, että tarjoaa heille kahvit, mikäli Aina Inkeri voittaa. Minä olin unohtanut koko lupauksen. Tämä on törkeä vääryys, joka tulee korjata! Hämäläinen huudahtaa. 

Hämäläinen voitti sketsihahmokilpailun Aina Inkeri Ankeisen hahmolla vuonna 2017.

Hämäläinen kertoo Putouksen olevan hänen suuri rakkautensa. Välillä suhde sitä kohtaan on näyttelijän sanoin ollut melko ärhäkän tulinenkin, mutta koskaan ei välinpitämätön.

– Silloin kun ryhmähenki on kohdillaan, on huumaava fiilis hulmahtaa siihen pelottavan ihanaan livemyllyyn, kun edes moka ei pelota.

Omaksi sketsihahmosuosikikseen hän nimeää näyttelijä Armi Toivasen ilmiömäisen hahmon, Leena Hefnerin.

– Hän oli ihanan rohkea ja ärsyttävä ja kaikessa hulluudessaankin tunnistettava. Ja mikä tärkeintä, hän oli hauska. Armi on tosi lahjakas ihminen.

Putous MTV3-kanavalla syksyllä!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja