Putouksen ikisuosikki imatralainen Antsku teki paluunsa – paljastaa, mitä erikoista hänen elämässään on tänä vuonna tapahtunut: "Maikku sanoi tosi hyvin, että et sie romaha"

Jussi Vatasen luoma Antsku-hahmo teki paluun Putous Allstars -kauden toisessa jaksossa. 

Tänä syksynä Putouksen näyttelijät eri kausilta pukeutuvat jälleen sinisiin paitoihin ja pääsevät verestämään muistojaan. Putous Allstars -kauden toisessa jaksossa nähtiinkin viidennen tuotantokauden sketsihahmokisan voittaja Antsku. 

Jussi Vatasen luoma imatralaisnainen Antsku saapui Putous-studiolle Helsinkiin ensimmäistä kertaa vuosiin. Antskun mukaan ohjelmassa tehtävä Pelastakaa Lapset ry:n keräys oli niin tärkeä, että hän päätti saapua paikalle. 

– Hyväntekeväisyys on tärkeää. Oonhan mie ollut miun ukonkin kanssa yli 20 vuotta, Antsku perusteli. 

Hahmo paljastaa, että hänellä on tällä hetkellä hieman huolia elämässään. Antskun mies hahmon kertoman mukaan maaliskuussa bensanhakureissulla rajan taakse, kun rajat menivät kiinni koronapandemian takia. Näin ollen Antsku on ollut itsekseen maaliskuusta asti, mikä on ollut hahmon mukaan "hitokseen yksinäistä".

Antsku on kuitenkin saanut tilanteessa kannustusta ystävältään. 

– Maikku sanoi tosi hyvin, että et sie romaha, siul on oikeus siun omiin tunteisiin ja nyt sie lähet miun kaa Osmos Cosmosiin sidukalle.  

Putous Allstars MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19:30

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja