Putouksen finaalilähetys keräsi huimat katsojaluvut – vuoden sketsihahmon valintaa seurasi lähes 1,2 miljoonaa katsojaa

Putous on ollut yksi syksyn katsotuimmista viihdeohjelmista.

Videolla selviää Vuoden sketsihahmokilpailun voittaja.

Putouksen 10. tuotantokausi tuli päätökseensä lauantaina. Finaalilähetyksen keskikatsojamäärä oli 778 000 ja sitä seurasi kaikkiaan 1 154 000 miljoonaa suomalaista.

Putous on pysynyt tiiviisti koko syksyn ajan yhtenä katsotuimmista viihdeohjelmista. 10. tuotantokauden aikana ohjelmaa seurasi televisiosta lähes 3,1 miljoonaa suomalaista (3 091 000) ja se oli syksyn toiseksi katsotuin viihdeohjelma MTV3:n Tanssii tähtien kanssa -ohjelman jälkeen.

Putouksen uudistuneessa kokoonpanossa nähtiin viime kausilta tutut Pilvi Hämäläinen, Ernest Lawson, Timo Lavikainen sekä Mikko Penttilä. Uusina Putouksen lavan haltuun ottivat Terhi Suorlahti, Helmi-Leena Nummela, Lauren Lehtinen ja Christoffer Strandberg. Juontajana toimi Roope Salminen.

Finaalijakson lopussa paljastettiin, että Putous palaa MTV3-kanavalle keväällä 2019. Tarkemmasta esitysajasta ja näyttelijöiden kokoonpanosta tiedotetaan myöhemmin keväällä.

– Putous on pyrkinyt jollain tavoin uudistumaan koko ajan ja seuraavan kauden kehitystyö on jo vahvasti käynnissä. Eli lupaamme jälleen jotain yllättävää kerrottavaa Putouksen ystäville ensi vuoden puolella, kertoo MTV:n vastaava tuottaja Hanna Kortti tiedotteessa.

Lähde: Finnpanel Oy TV-mittaritutkimus ja TotalTV-raportointi, käynnistykset Adobe Analytics.

Lue myös:

    Uusimmat