Mainos

Putkonen kertoo, miksi "solvaajalista" laadittiin – "Mediaprojektina se meni pieleen"

Perussuomalaisten puoluevirkailija,  Matti Putkonen sanoo laatimansa nimilistan kääntyneen mediassa väärään suuntaan. Putkonen listasi 13 poliitikkoa, tutkijaa ja toimittajaa, joiden hän koki parjanneen perussuomalaisia aiheetta.

– Nimilista syntyi, koska kentältä pyydettiin apua. Kenttäväki koki, että heitä vastaan hyökätään Immos-jupakan jälkeen perusteetta. Listalla mainitut ihmiset sanoivat perussuomalaisten olevan ihmisvihaajia. Tarkoitukseni oli saada media kysymään näiltä ihmisiltä, miksi he jatkavat parjaamista. Mediaprojektina se meni pieleen, Putkonen tunnusti Peter Nymanin haastattelussa.

– Toiveeni oli, että Suomea ei jaettaisi niin voimakkaasti kahteen leiriin. Keskustelu alkoi kuitenkin pyöriä sen ympärillä, oliko kyseessä musta lista vai mitä väriä se oli. Esittämiini peruskysymyksiin ei ole kukaan vastannut.

Putkonen ei ole vielä luovuttanut tavoitteessaan saada nimilistan henkilöt perussuomalaisten toimistolle.

– Toivon, että henkilöt vastaavat kutsuun ja tulevat puoluetoimistolle. Siellä heitä odottaa myös tämä mörkö-Immonen, ja voimme käydä asiasta keskustelua kaikessa rauhassa.

Putkonen sanoi oman roolinsa puolueessa olevan viestintävastaava, taustojen selvittäjä ja propagandan hoitaja. Palkankin hän Nymanille tunnusti, käteen jää reilut kaksi tonnia ja toinen mokoma tulee pääasiassa Metalliliitossa tienatusta eläkkeestä.

Peter Uutisvirrassa -ohjelman voi katsoa iltapäivällä MTV.fi- sekä MTV Katsomo -sivustoilla sekä MTV3-kanavalla torstaina klo 14.35. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.