Putkasta päässyt päihtynyt mies varasti ensitöikseen Jaguarin – kortiton mies romutti laatuauton alle tunnissa

Espoossa mies ehti tallustella vapaalla jalalla alle tunnin, ennen kuin hän päätyi poliisin hoteisiin uusista törttöilyistä epäiltynä.

Noin 20-vuotias mies oli päätynyt putkaan Espooseen tiistaiyönä vuorokauden vaihtumisen jälkeen, kun virkavalta arvioi häiriköineen miehen pään vaativan selviämistä.

Mies pääsi ulos eilen aamulla kello 9.13, mutta hänen valintansa siitä eteenpäin eivät olleet esimerkillisiä. Mies näet meni läheiselle autokorjaamolle ja varasti sieltä menopelikseen Jaguar-merkkisen auton.

Pian oli auto ajettu ulos ja mies otettu talteen

Vaikka yö olikin selvitelty päätä, ei mies kuitenkaan ollut vielä ajokunnossa, minkä lisäksi häneltä puuttui voimassa oleva ajokortti.

– Vauhtia oli auton, mutta ei miehen ajotaidon mukaisesti. Lopputuloksena oli auton romuttuminen ulosajossa Kirkkonummella. Mies otettiin kiinni kello 10.02, joten vapauden huuma kesti alle tunnin, kertoo komisario Ilkka Kantola Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen tiedotteessa.

Poliisi tutkii tapahtunutta nimikkeillä törkeä moottorikulkuneuvon käyttövarkaus, törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja