Puoli seitsemän -ohjelman jättävä Susanna Laine sai tunnustuksen helsinkiläisiltä: "Olen otettu tästä kunnianosoituksesta"

10:39
Katso Susanna Laineen haastattelu Joonas Nordman show'ssa!

Susanna Laine sai tunnustusta positiivisuudestaan.

Juontaja-toimittaja Susanna Laine kertoi Instagram-tilillään keskiviikkona 2. syyskuuta, että hänet on valittu vuoden positiivisimmaksi helsinkiläiseksi. Ilmoituksen yhteydessä Laine julkaisi kuvaparin tilaisuudesta, jossa hän otti kunnian vastaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kiitos kovasti äänestäjille. Minut valittiin vuoden positiivisimmaksi helsinkiläiseksi. Olen otettu tästä kunnianosoituksesta ja pidän yllä hyväntahtoista tunnelmaa jatkossakin, Laine kirjoittaa päivityksensä yhteydessä. 

Laine ilmoitti maanantai-iltana 31. elokuuta Ylen Puoli seitsemän -ohjelman suorassa lähetyksessä lopettavansa työnsä ohjelman juontajana. Laine on juontanut ohjelmaa kuuden vuoden ajan. Juontajan pesti ohjelman parissa päättyy 30. lokakuuta. 

Lähtöpäätöksestään Laine ilmoitti myös Instagram-tilillään. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kuusi vuotta ja lähemmäs tuhat suoraa lähetystä on takana, joten on aika siirtyä kokeilemaan mitä muuta elämällä olisi tarjota. Ikävä tulee ohjelmaa ja sen tekijöitä, erityisesti Mikkoa. Mutta vielä 2kk mennään, Laine kirjoittaa.

Laine juontaa MTV3-kanavan Tuttu Juttu Show’ta yhdessä Timo Koivusalon kanssa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja