Puljujärvi sai heti Sidney Crosbyyn liittyvän käskyn – NHL-luotsilta yllätys suomalaiselle: "Missä on Jesse?"

"Päivän paras uutinen" – Leo Komarov ilahtui Jesse Puljujärveä koskevasta tiedosta 0:37
"Päivän paras uutinen" – Leo Komarov ilahtui Jesse Puljujärveä koskevasta tiedosta

Hyökkääjä Jesse Puljujärvi pääsee kokeilemaan NHL-kaukaloihin paluuta Pittsburgh Penguinsin riveissä. Suomalainen laitettiin heti supertähti Sidney Crosbyn vierelle.

Katso pääkuvan videolta MTV Urheilun NHL-asiantuntijan Leo Komarovin kommentit Puljujärven koesopimusta koskien. 

Lonkkaleikkauksen läpikäynyt Puljujärvi on ollut pelaamatta viime keväästä asti. Hän liittyy Sidney Crosbyn kipparoimaan Penguins-nippuun koesopimuksella. 

Viime helmikuussa Edmontonista Carolinaan kaupattu Puljujärvi, 25, on pelannut NHL:ssä kaikkiaan 334 ottelua. Hän jäi viime keväänä sopimuksettomaksi. 

Sportsnetin NHL-toimittajan Dan Kingerskin mukaan Penguins-päävalmentaja Mike Sullivan täräytti Puljujärven heti kovaan seuraan. Puljujärvi oli mukana joukkueen jääharjoituksessa jo tänään. 

Sullivan oli etsinyt suomalaista jäältä ja kysynyt, missä tämä menee. Sen jälkeen käsky kävi korkealle kiertoharjoituksessa.

– Missä on Jesse? Menet Sidin (Crosby) ketjun kanssa, Sullivanin kerrotaan sanoneen.

– Uusi kaveri nopeasti syvään päähän, Kingerski totesi X:ssä

NHL-toimittaja Michelle Crechiolo raportoi niin ikään, että suomalaishyökkääjä harjoitteli heti Crosbyn vierellä. Toisessa laidassa kiertoharjoitteissa viiletti Drew O'Connor

– Se oli hauskaa. Hyvä hiki päälle, Puljujärvi kommentoi ensimmäisiä treenejään. 

– Matka on ollut pitkä. Olen tehnyt kovin töitä päästäkseni takaisin. Haluan näyttää kaikille, että olen hyvä pelaaja tähän liigaan. 

Crechiolon mukaan Crosby avasi ensivaikutelmansa uudesta joukkuetoveristaan:

– Iso kaveri, joka osaa luistella. Vahva kiekolla ja maalin edessä. Muistan nämä asiat jo ajalta kun pelasin häntä vastaan. Samaa näin tänään, Crosby sanoi. 

Lue myös:

    Uusimmat