Pukumiehet-tähti paljasti syyn yrmeälle ilmeelleen häissä: "Ällöttävää"

Pukumiehet-sarjasta tuttu näyttelijä Rick Hoffmanin nähtiin prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin vihkimistilaisuudessa erittäin nyrpeä ilme kasvoillaan. 

Herttuatar Meghanin entinen näyttelijäkollega Rick Hoffman aiheutti sosiaalisen median repeämisen näyttämällä erittäin tyytymättömältä prinssi Harryn ja Meghanin vihkitilaisuudessa lauantaina 19. toukokuuta. 

Miehen nyrpeästä ilmeestä otetusta screenshotista on tehty lukuisia meemejä ja Twitterin kansa on ollut asiasta riemuissaan. 

Hoffman, joka esittää Pukumiehet-sarjassa Louis Littiä, julkaisi omalla Instagram-tilillään videon, jolla hän selittää tympääntyneen ilmeensä St. Georgen kappelissa. Syy ilmeeseen oli ilmeisesti hänen vierustoverinsa pahanhajuinen hengitys.


– Vastatakseni kysymyksiin kummallisesta ilmeestä, joka nähtiin häissä. Kuvittele istuvasi ihmisten vieressä, joista et ole varma kuka on syypää, mutta kenellä on pahanhajuinen hengitys. Tämän seurauksena ilme, joka on nyt ilmeisesti kaikkialla, Hoffman kertoo. 

– Ei siinä muuta. Pahanhajuinen hengitys. Ällöttävää. 

Hoffmanin hahmo Pukumiehet-sarjassa on tunnettu sarkastistista heitoistaan, mutakylpyjen ottamisesta sekä tunnuslauseestaan "You just got Litt up". Kuvan avulla sarjan fanit osoittivat nopeasti samankaltaisuuksia näyttelijän ja hänen hahmonsa välillä Twitterissä.

– Kun olet kaverisi häissä ja kaikki mitä voit ajatella on muta! eräs käyttäjä kirjoittaa.

– Paras osa kuninkaallisia häitä oli kun Rick Hoffman oli aivan Louis Littinä, toinen kommentoi.

Hoffman vaikutti olevan paremmalla tuulella saapuessaan Windsorin linnaan entisen kanssanäyttelijänsä herttuatar Meghanin häihin, joka esitti sarjassa Rachel Zanea. 

Huhtikuussa Yhdysvalloissa nähtiin Pukumiehet-jakso, jossa Meghan esiintyi viimeistä kertaa. Jakso oli seitsemännen tuotantokauden viimeinen. Jaksossa Meghanin hahmo meni naimisiin poikaystävänsä kanssa ja siinä paljastettiin pariskunnan muuttavan Seattleen uusien työpaikkojen tähden.

Kun syksyllä 2017 ilmoitettiin prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kihlauksesta, Meghan kertoi luopuvansa näyttelijän urastaan elämänsä uuden aikakauden tähden.

Lähde: BBC

Lue myös:

    Uusimmat