Pukki-Party jatkuu! Teemu Pukki tarjoili tällä kertaa namisyötön

Teemu Pukki ja Norwich kohtaa lauantaina Chelsean Valioliigan päiväottelussa. Vauhdikkaan kamppailun ensimmäisen reilun viiden minuutin aikana on jo nähty kaksi maalia ja Pukki oli jälleen osallisena Norwichin osumaan.

Kauaa ei avausosumaa tarvinnut odottaa, sillä jo kolmannella minuutilla Norwichin puolustuksella kävi nukahdus ja Cesar Azpilicuetan keskitys tavoitti Tammy Abrahamin, joka viimeisteli kauden ensimmäisen Valioliigamaalinsa.

Kanarialinnut nousivat kuitenkin nopeasti tasoihin pikaisesti avausmaalista huolimatta. Se painosti aktiivisesti ja lopulta Pukki pääsi tarjoilemaan upean syötön Todd Cantwellille, joka viimeisteli tasoitusosuman. Se oli hänelle uran ensimmäinen Valioliigamaali.

Cantwell tarjoili Pukille edellisessä ottelussa kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Ottelu on ensimmäisellä puoliajalla tilanteessa 1-1.