Mainos

Pukki kadotti lapasensa, joulukadun avajaiset vaarassa – yllättävä pelastaja!

0:18

Helsingin joulukadun avajaisten päähenkilö oli tänään pulassa.

Joulupukki saapui Senaatintorille aikataulun mukaisesti museoraitiovaunulla, mutta kun hänen oli tarkoitus astua Tuomiokirkon portaille, huomasi pukki, että hänen lapasensa olivat kadonneet.

Pukki ei voi liikkua mihinkään ilman täydellistä pukin asustetta ja niinpä Senaatintorin järjestysmiesten kautta lähti hätäpyyntö: mistä pukille lapaset ja nopeasti? 

Hätäpyyntö kuultiin

Ongelma oli vielä siinä, että vain punaiset lapaset kelpasivat, eikä kellään tuntunut olevan sellaisia. Onneksi hätäpyynnön kuuli myös avajaisten tuottaja Kirsi Kiljunen, joka seisoi komentoteltassa Tuomiokirkon portailla.

Ja portailla seisoi myös yksi henkilö, jolla oli juuri sopivat punaiset lapaset. Kaiken lisäksi lapasissa oli vielä täydellisesti pukin pukuun sopivat lumihiutalekoristeet. 

Lapasten omistaja oli toimittaja Mika Tommola MTV:n uutisista. Tommola oli tekemässä Aleksin joulukadun avajaisista illan Kymmenen uutisten kevennystä.   

Neuvonpito ja ratkaisu

Seurasi nopea neuvottelu. Tommola luovutti lapaset ja sai korvaukseksi lupauksen siitä, että vaikka Tommola ei olisi ollut aivan nuhteeton koko vuotta, niin pukki toisi jouluna lahjan.

Todennäköistä on, että lahja on joulupukin muorin itse kutomat villaiset lapaset, mahdollisesti siniset, mutta ehdottomasti lumihiutalekoristein.

(Videolla näkyy kuinka tyytyväinen pukki vilkuttaa punaisilla lumihiutalelapasillaan väkijoukolle Aleksanterinkadulla)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.