Mainos

Puinen kyläkoulu ilmiliekeissä Nurmijärvellä – rakennus tuhoutuu käyttökelvottomaksi, jo toinen koulupalo kahden päivän sisällä

Puinen koulurakennus palaa Nurmijärvellä, kertoo Keski-Uudenmaan pelastuslaitos. Päivystävän päällikön mukaan rakennus tuhoutuu palossa käyttökelvottomaksi.

Palo sai alkunsa Valkjärven koululla aamuyöllä. Pelastuslaitoksen mukaan kukaan ei ole loukkaantunut palossa eikä rakennuksessa ollut syttymishetkellä ihmisiä.

Pelastuslaitoksen mukaan kuuden aikaan aamulla palo oli yhä täydessä liekissä, eikä syttymissyytä voida vielä arvioida. Poliisi tutkii palon syttymissyytä, kun palo on saatu sammutettua.

Pelastuslaitos arvioi sammutus- ja raivaustöiden jatkuvan pitkälle iltapäivään saakka. Niihin osallistuu useita pelastuslaitoksen yksiköitä.

Nurmijärven kunnan verkkosivujen mukaan koulussa opetetaan vuosiluokkia 1–6. Pelastuslaitoksella ei toistaiseksi ole tarkkaa tietoa oppilasmääristä.

Nurmijärvi tiedottaa verkkosivuillaan, että koulun oppilaiden ja esikoululaisten opetus järjestetään Uotilan koululla. Lasten huoltajat saavat lisätietoa Nurmijärven verkkosivuilta ja Wilma-palvelusta.

Toinen koulu tuhopoltettiin lauantaina

Viimeksi lauantaiaamuna Nurmijärvellä sammutettiin paloa Lepsämän koululla. Poliisi tutkii tapausta tuhotyönä. Itä-Uudenmaan poliisista kerrottiin lauantaina, että poliisin on syytä epäillä, että Lepsämän koulun palo on tahallaan sytytetty.

Lepsämän koulun palo sai alkunsa varhain lauantaiaamuna. Tulipalossa kärsi vahinkoja uusi L-kirjaimen muotoinen puukoulurakennus, joka on valmistunut vuonna 2002.

Uutinen päivittyy.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja