Priscilla-elämäkertaelokuvan traileri julki! Ei sisällä yhtään musiikkia Elvikseltä

Suomessa vieraileva Priscilla Presley muistelee Elvistä 9:36
Näin Priscilla Presley muisteli Huomenta Suomessa Elvistä vuonna 2017.

Priscilla Presleystä kertova elämäkertaelokuva Priscilla saa ensi-iltansa 3. marraskuuta.

Sofia Coppolan Priscilla-elämäkertaelokuvan traileri julkaistiin 2. lokakuuta. Elokuva kertoo Elvis Presleyn ex-vaimosta Priscilla Presleystä, 78, ja pohjautuu Priscillan vuonna 1985 julkaistuun kirjaan Elvis and Me.

Katso elokuvan traileri alta!

Traileri keskittyy kaksikon rakkaustarinan alkuun ja näyttää, miten Priscillan tyyli muuttuu huomiota herättävämmäksi Elviksen myötä: hiusmalli kasvaa ja meikinkäyttö lisääntyy.

Parin suhde herätti huomiota etenkin heidän ikäeronsa vuoksi: Priscilla tapasi Elviksen ensimmäisen kerran vuonna 1959 ollessaan vain 14-vuotias. Elvis oli tuolloin 24-vuotias. 

Priscillaa näyttelee elokuvassa Cailee Spaeny ja Elvistä Euphoria-sarjasta tuttu Jacob Elordi.

Silmiinpistävä asia trailerissa on, ettei se sisällä lainkaan Elviksen musiikkia. On aiemmin kerrottu, että Coppolalta on evätty pääsy siihen

Elviksen ja Priscillan ainut lapsi  Lisa Marie Presley kuoli tammikuussa 2023 äkillisesti 54-vuotiaana laihdutusleikkauksen aiheuttamiin komplikaatioihin

Priscilla-elokuva saa ensi-iltansa 3. marraskuuta. 

Viime vuonna julkaistiin myös Elviksen nimeä kantava elokuva, jossa pääosaa näyttelee Austin Butler. Butler sai roolistaan Oscar-ehdokkuuden parhaan miespääosan kategoriassa.

Lähde: CNN

 

Lue myös:

    Uusimmat