Prinssiveljekset William ja Harry kävelevät vierekkäin isoisänsä arkun perässä – herttuatar Meghan ei osallistu prinssi Philipin hautajaisiin

13:10
Suurlähettiläs muistelee: Tällainen prinssi Philip oli – "Tämä tulee olemaan todella vaikeaa kuningattarelle"

Prinssi Harry ja prinssi William tapaavat toisensa ensi kertaa yli vuoteen isoisänsä hautajaisissa.

Britannian prinssi Philip haudataan ensi lauantaina. Hautajaisista tulee kuitenkin varsin pienimuotoiset, sillä Englannin koronarajoitusten vuoksi niihin saa osallistua enintään 30 ihmistä, jos osallistujat eivät asu samassa taloudessa.

Hovi on vahvistanut, että prinssi Harry on saapumassa hautajaisiin Yhdysvalloista, joissa hän asuu vaimonsa herttuatar Meghanin ja poikansa Archien kanssa. Perhe jätti hovin yli vuosi sitten.

Herttuatar, ei lääkäreiden suosituksesta osallistu hautajaisiin, sillä hän odottaa pariskunnan toista lasta.

Prinssiveljesten viileistä väleistä on puhuttu pitkään. Harry myös kertoi Oprah Winfreyn kohuhaastattelussa veljesten väleistä. 

Nyt he tapaavat toisensa pitkästä aikaa isoisänsä hautajaisissa. Veljekset tulevat kävelemään prinssi Philipin arkun perässä vierekkäin.

Veljeksillä tulee olemaan nyt hyvä mahdollisuus korjata suhdettaan, joka paheni entisestään kohuhaastattelun myötä.

Daily Mail-lehden lähteen mukaan perheen sisäiset jännitteet ovat todella korkealla kohuhaastattelun vuoksi. Mutta nyt he kuitenkin yhdessä kuninkaallisena perheenä surevat prinssi Philipin poismenoa.

Ensi lauantaina prinssi Philipin siunaustilaisuus järjestetään Windsorin linnan St Georgen kappelissa, jonne hänet kuljetetaan Land Rover -merkkisellä autolla, jota hän on ollut myös itse suunnittelemassa. Syynä järjestelyyn on hänen oma toiveensa.

– Laittakaa minut Land Roverin takaosaan ja ajakaa Windsoriin, hän oli kertonut toiveestaan kuningatar Elisabetille.

Auton takana tulevat kävelemään hänen lapsensa ja lapsenlapsensa, kuten prinssiveljekset Harry ja William.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja