Harryn ja Meghanin kohuhaastattelu tuomitaan kuninkaallispiireissä – nyt jyrähti ruhtinas Albert: "Ei olisi tarvinut levittää julkisuuteen tällä tavoin"

8:01
Kohuhaastattelussa Meghan esitti järkyttäviä yksityiskohtia brittihovista.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin haastattelu kuohuttaa edelleen. 

Monacon ruhtinas Albert tuomitsee prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin BBC-kanavalle antaman kohuhaastattelun.

Mediaguru Oprahin juontamassa haastattelussa pariskunta kertoi muun muassa kokemistaan mielenterveydellisistä haasteista, Meghanin kokemasta rasismista ja epätyytyväisyydestään hovissa elämiseen.

Nyt Monacon ruhtinas Albert on ottanut ensimmäisenä kuninkaallisena henkilönä kantaa kohuhaastatteluun. Hänen mukaansa haastattelun antaminen oli sopimatonta, kertoo The Sun.

– Mielestäni tällainen julkinen esiintyminen epätyytyväisyyteen liittyen...Tämän tyyppiset keskustelut tulisi pitää perheen sisällä. Asiaa ei olisi tarvinnut levittää julkisuuteen tällä tavoin, Albert kommentoi.

– Se siis häiritsi minua vähän. Voin tavallaan ymmärtää, mistä he tulevat, mutta mielestäni tällainen alusta ei ole oikea paikka käydä tällaisia keskusteluja.

Kohuhaastattelu on aiheuttanut närää myös eritoten brittihovissa. Prinssi William otti kantaa rasistisyytöksiin korostaen, että kunininkaallinen hovi ei ole rasistinen perhe. Myös Williamin puoliso herttuatar Catherinen kerrotaan olleen murtunut Meghanin esittämistä väitöksistä.

Haastattelun myötä Harryn ja Meghanin välit brittihoviin ovat kiristyneet entisestään. Pari päivää haastattelun jälkeen kuningatar Elisabeth kommentoi tapausta lyhyehkösti.

– Perhe kohtaa surullisena tiedon koko laajuudessaan siitä, kuinka haastava kulunut vuosi on ollut Harrylle ja Meghanille. Etenkin rotuun liittyvät esiin nousseet tiedot ovat huolestuttavia. Vaikka muistikuvissa voi olla eroja, niihin suhtaudutaan vakavuudella ja ne käsitellään yksityisesti perheen kesken, tiedotteessa todettiin.

– Harry, Meghan ja Archie tulevat aina olemaan rakastettuja perheenjäseniä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja