Prinssi William paljasti kaikkien aikojen huonoimman lahjan, jonka on antanut Catherine-vaimolleen: "Se ei mennyt hyvin"

0:59
Näin kuninkaalliset sädehtivät uusimman James Bond -elokuvan ensi-illassa.

Nuoren prinssi Williamin lahjaostos ei vakuuttanut hänen tulevaa vaimoaan.

Lahjaostokset saavat monet raapimaan päätään. Näin on käynyt myös kuninkaallisille, kuten prinssi Williamille

Peter Crouchin podcastissa William paljastikin surkeimman lahjan, jonka hän on vuosien saatossa antanut vaimolleen herttuatar Catherinelle.

– Ostin vaimolleni kerran kiikarit lahjaksi, eikä hän anna minun unohtaa sitä. Se oli seurustelumme varhaisessa vaiheessa. Luulen, että se sinetöi sopimuksemme, William paljasti.

Lahja ei kuitenkaan tulevaa herttuatarta tuolloin miellyttänyt. 

– Se ei mennyt hyvin. Rehellisesti, minulla ei ole mitään hajua miksi ostin hänelle kiikarit. Se näytti hyvältä idealta silloin, hän myöntää.

Vuosituhannen alussa seurustelemaan alkaneet William ja Catherine menivät kihloihin vuonna 2011. Kihlauksen aikaan parilta tiedusteltiin, miksi heidän tiensä erkanivat hetkeksi vuonna 2007. William kuittasi asian tuolloin toteamalla, että he tarvitsivat kumpikin aikaa kasvaakseen yksilöinä. 

– Olimme kumpikin erittäin nuoria. Se tapahtui yliopistossa, yritimme kumpikin löytää itsemme ja olimme erilaisia persoonia. Siinä oli pitkälti kyse omien polkujemme löytämisestä ja kasvamisesta, kuin myös tilan ottamisesta, mitkä auttoivat asian parantamisessa. 

Vuonna 2013 herttuaparin perheonni kasvoi, kun heidän esikoisensa prinssi George syntyi heinäkuussa. Vuoden 2015 toukokuussa syntyi pariskunnan toinen lapsi, prinsessa Charlotte. Vuoden 2018 huhtikuussa syntyi parin kuopus prinssi Louis

Lähde: Hello

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja