Prinssi William ja herttuatar Catherine uhmasivat kuningatar Elisabetia: "Kutsutaan varmasti Windsoriin selittämään tekosensa"

Kuninkaalliset sädehtivät No Time to Die -elokuvan ensi-illan punaisella matolla 0:59
Katso videolta: näin herttuatar Catherine sädehti muiden kuninkaallisten rinnalla No Time To Die -elokuvan ensi-illassa.

Cambridgen herttuapari prinssi William ja herttuatar Catherine eivät välittäneet kuningatar Elisabetin linjauksesta helikoptereiden suhteen.

Prinssi William ja herttuatar Catherine uhmasivat tiettävästi kuningatar Elisabetin vakaata toivetta ja matkustivat hiljattain lapsineen kesälomakohteeseensa helikopterilla. Lähteiden mukaan Elisabet olisi tehnyt perhepiirissään erittäin selväksi, ettei hän hyväksy vaarallisena pitämäänsä helikopteria kuninkaallisten kulkuneuvona – varsinkaan, jos sen kyydissä on useampi kruununperijä. 

Lähteet kertovat, että William puolisoineen olisi saanut tuta isoäitinsä vihan tämän saatua tietää, että Cambridgen herttuaperhe matkusti pikaiselle lomamatkalleen helikopterilla. 

William on kruununperimysjärjestyksessä toisena isänsä prinssi Charlesin jälkeen. Kolmantena kruununperimysjärjestyksessä on Williamin ja Catherinen esikoinen, 9-vuotias prinssi George. Williamilla ja Catherinella on lisäksi kaksi nuorempaa lasta: 7-vuotias prinsessa Charlotte ja 4-vuotias prinssi Louis.

Armeijan käynyt prinssi William on kouluttautunut palvellut helikopterilentäjänä sekä lennättänyt perhettään helikopterilla vuosien aikana moneen otteeseen. Vuoden 2021 lopulla kuitenkin uutisoitiin, että kamalaa onnettomuutta pelkäävä kuningatar Elisabet olisi käynyt aiheesta Williamin kanssa useita keskusteluja ja lopulta linjannut, ettei halua perillistensä matkustavan helikoptereilla lainkaan. 

Tänä kesänä William ja Catherine kuitenkin uhmasivat Elisabetin pyyntöä ja kuninkaallisasiantuntija Neil Sean arvioi, että herttuapari saattoi joutua Elisabetin puhutteluun matkansa päätteeksi. 

– Kun prinssi William ja Catherine palaavat lyhyeltä lomaltaan, heidät kutsutaan varmasti Windsoriin selittämään tekosensa. 

Lähde: InStyle

Lue myös:

    Uusimmat