Monet muistavat Williamin ja Catherinen häät satumaisuudestaan – tämän yksityiskohdan kuningatar Elisabet olisi kuitenkin halunnut muuttaa

2:33
Tällainen oli prinssi Philipin elämä kuningatar Elisabetin rinnalla

William ja Catherine saivat toisensa vuonna 2011 ikimuistoisissa puitteissa.

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen satumaisia kuninkaallisia häitä vietettiin 29. huhtikuuta 2011, joten tänä vuonna Cambridgen herttuapari viettää 10-vuotishääpäiväänsä. 

Kuninkaallinen hääpäivä on piirtynyt monien mieleen hulppeine yksityiskohtineen, mutta häissä oli yksi yksityiskohta, jonka Williamin isoäiti kuningatar Elisabet olisi halunnut muuttaa, kertoo Express. Huuliltalukija Tina Lannin on analysoinut videomateriaalia kuninkaallisista sen jälkeen, kun William ja Catherine olivat lausuneet toisilleen "tahdon".

– Olisin halunnut, että he olisivat ottaneet pienemmät vaunut, Elisabet oli sanonut Lanninin tulkinnan mukaan. 

Prinssi Charlesin vaimo herttuatar Camilla oli Lanninin mukaan kommentoinut puolestaan tilannetta.

– Kaikki meni todella hyvin, Camilla totesi. 

– Erittäin hyvin, Elisabet vastasi tulkintojen mukaan. 

Sittemmin Catherinesta on tullut yksi kuninkaallisen perheen pidetyimmistä ydinjäsenistä niin kansalaisten kuin kuningatar Elisabetinkin mielessä. 

– Kuningattaren mielestä on todella ihanaa, että William meni naimisiin niin järkevän tytön kanssa, jota yleisö tuntuu rakastavan hänen itsensä takia, kuninkaalliset lähteet kertovat. 

Elisabet pitää toden totta Catherinea hyvin suuressa arvossa. Kuningatarta miellyttää kertoman mukaan se, kuinka Catherine kunnioittaa Elisabetia kuninkaallisen perheen päänä, mutta samalla pitää myös lapsensa hyvin läsnä heidän isoisoäitinsä elämässä. Lähteet kertovat myös, että Catherine opetti Elisabetia käyttämään Zoomia koronapandemian aikana, jotta tämä voisi olla yhteydessä jälkeläisiinsä. 

Catherinen ja Elisabetin suhde läheni entisestään sen jälkeen, kun Catherine ja William lapsineen muuttivat Kensingtonin palatsiin maaseutukodistaan Anmer Hallista, ollen näin jatkuvasti lähempänä Buckinghamin palatsissa asuvaa kuningatarta. Elisabet myös on antanut lähteiden mukaan Catherinelle koulutusta koskien aikaa, jolloin hän tulee nousemaan kuningattareksi kuninkaaksi kruunatun Williamin rinnalle. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja