Prinssi William ei ollut pysyä hereillä kirkossa – vastasyntyneen isä nuokkui kesken toimituksen

Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa 0:54

Prinssi William edusti yhdessä veljensä Harryn ja tämän kihlatun Meghan Marklen kanssa kirkossa. Vastasyntyneen isällä oli vaikeuksia pysyä hereillä toimituksen aikana. 

Tuore kolmen lapsen isä prinssi William edusti Lontoossa järjestetyssä tilaisuudessa 25. huhtikuuta vain muutama päivä uuden perheenjäsenen syntymän jälkeen. 

Perheen uusi tulokas on mitä ilmeisemmin valvottanut vanhempiaan, sillä prinssi William yritti pysytellä hereillä Westminster Abbeyn kirkossa järjestetyn toimituksen ajan. Samaan aikaan hänen vieressään istuvat Meghan Markle ja prinssi Harry sädehtivät nuorenparin onnea. 

Brittihoviin syntyi maanantaina 23. huhtikuuta uusi pienokainen, kun herttuatar Catherine ja prinssi William saivat pojan.

William ja Catherine poistuivat yhdessä sairaalasta jo maanantai-iltana. Kolmen lapsen isä William kantoi pienokaista kantokopassa tottunein ottein. 

Williamilla ja Catherinella on entuudestaan kaksi lasta. Perheen esikoinen, prinssi George syntyi heinäkuussa 2013. Prinsessa Charlotte näki päivänvalon toukokuussa 2015.

Lue myös:

    Uusimmat