Prinssi Louis 6 vuotta – hovi julkaisi prinsessa Catherinen nappaaman ennennäkemättömän otoksen

4-vuotias prinssi Louis järjesti kuninkaalliset raivarit 1:05
Videolla: Muistatko vielä? 4-vuotias prinssi Louis järjesti unohtumattomat kuninkaalliset raivarit

Prinssi Louis täyttää tiistaina 23. huhtikuuta 6 vuotta.

Prinssi Williamin  ja prinsessa Catherinen  kuopus prinssi Louis  viettää 23. huhtikuuta 6-vuotissyntymäpäiväänsä. Juhlapäivän kunniaksi pikkuprinssistä julkaistiin tuore otos Walesin prinssin ja prinsessan virallisella Instagram-tilillä. Kuvatekstissä kerrotaan, että kuvan on napannut prinsessa Catherine, joka tunnetusti on innokas amatöörivalokuvaaja.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Onnea 6-vuotissyntymäpäivänä prinssi Louis! Kiitämme kaikkia teitä lämpimistä onnentoivotuksistanne tänään, kuvatekstissä todetaan prinssiparin puolesta. 

Williamin ja Catherinen perhe on viettänyt hiljaiseloa alkuvuodesta lähtien, kun prinsessa Catherinelle tehtiin laaja vatsan alueen leikkaus tammikuussa. Maaliskuussa 42-vuotias Catherine kertoi julkisesti saaneensa syöpädiagnoosin leikkauksensa jälkeen. 

Prinssi William palasi julkisiin edustustehtäviinsä 18. huhtikuuta ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun Catherine kertoi diagnoosistaan. Ilmoituksessaan Catherine pyysi ihmisiä antamaan perheelle yksityisyyttä hänen toipumisensa aikana. Williamilla ja Catherinella on Louisin lisäksi kaksi vanhempaa lasta: 10-vuotias prinssi George  sekä 8-vuotias prinsessa Charlotte.

– Tämä tuli tietysti hirvittävän suurena shokkina. Minä ja William olemme tehneet kaikkemme voidaksemme käsitellä tämän yksityisesti nuoren perheemme takia. Kuten voitte kuvitella, se on vienyt aikaa. Minulta on vienyt aikaa parantua massiivisesta leikkauksestani voidakseni aloittaa hoidot. Mutta erityisesti meiltä on vienyt aikaa se, että olemme pystyneet selittämään kaiken Georgelle, Charlottelle sekä Louisilletavalla, joka on heille sopiva ja vakuutella heille, että tulen vielä olemaan kunnossa, Catherine totesi kertoessaan syöpädiagnoosistaan pariskunnan Instagram-tilille julkaistussa videossa. 

Lue myös:

    Uusimmat