Prinssi William rikkoi somehiljaisuuden

Prinssi William kirjoitti henkilökohtaisen viestin sosiaaliseen mediaan ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun hänen puolisonsa prinsessa Catherinen syöpädiagnoosista kerrottiin julkisuuteen.

Prinssi William, 41, on palannut sosiaaliseen mediaan ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun hänen puolisonsa prinsessa Catherine, 42, ilmoitti vatsaleikkauksensa jälkeen syöpädiagnoosistaan ja -hoidoistaan julkisuudessa 22. maaliskuuta. 

William viettää tällä hetkellä aikaansa perheensä kanssa, koska hänen ja Catherinen lapset ovat koulusta lomalla. Heillä on kolme lasta: 10-vuotias prinssi George, 8-vuotias prinsessa Charlotte  sekä 5-vuotias prinssi Louis.

William julkaisi kuitenkin X:ään ja Instagramin tarinat-osioon pitkästä aikaa henkilökohtaisen viestin. 10. huhtikuuta William kommentoi naisten Lionesses-jalkapallomaajoukkueen tähtipelaajan Rachel Dalyn eläkkeelle jäämistä. 

– Kiitos niin monista unohtumattomista esityksistä Lionessesin kanssa, Rachel Daly. Paljon lisää maaleja Villalle nyt, prinssi William kirjoitti virallisella Kensingtonin palatsin tilillä ja viittasi Aston Villa -jalkapallojoukkueeseen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

William on Englannin jalkapalloliiton puheenjohtaja ja hänen tiedetään ottavan kantaa sosiaalisessa mediassa suuriin urheilu-uutisiin. 

Daly kuului vuoden 2022 EM-kisojen voittaneeseen Lionesses-joukkueeseen ja oli avainpelaaja, joka auttoi joukkueen vuoden 2023 naisten MM-finaaliin. 

Prinssi William vieraili Lionessesin harjoitusleirillä viime kesänä ja onnitteli Dalya henkilökohtaisesti heinäkuussa 2022 saavutetun EM-voiton jälkeen. William ja Charlotte tekivät jopa yhdessä sosiaalisen median videon toivottaakseen joukkueelle hyvää onnea ennen molempia pelejä.

– Lionesses, haluan toivottaa teille valtavasti onnea huomiseksi. Olemme pahoillamme, ettemme voi olla paikalla henkilökohtaisesti. Mutta olemme niin ylpeitä kaikesta siitä, mitä olette saavuttaneet, ja niistä miljoonista, joita olette inspiroineet täällä ja ympäri maailman. Menkää siis huomenna ulos ja nauttikaa, William sanoi elokuussa 2023 videolla. 

– Onnea, Lionesses, prinsessa Charlotte lisäsi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

William on lykännyt julkisia tehtäviään vaimonsa terveysilmoituksen jälkeen. Perhe viettää nyt aikaa yhdessä, kun lapset ovat muutaman viikon pois koulusta ja palaavat opiskelemaan myöhemmin huhtikuussa. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat