Prinssi Louis 3 vuotta! Herttuatar Catherine otti pojastaan valloittavan hymykuvan matkalla eskariin

0:25
Näin herttuatar edusti raskauden aikana.

Herttuatar Catherinen ja prinssi Williamin nuorin lapsi täyttää tänään kolme vuotta. 

Britannian kuninkaallisten prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen pieni silmäterä prinssi Louis täyttää tänään 23. huhtikuuta kolme vuotta. Ylpeät vanhemmat jakoivat pojan syntymäpäivän kunniaksi veikeän otoksen heidän virallisella Instagram-tilillään. 

Otos on otettu aiemmin tällä viikolla, ja kuvaajana on toiminut pikkukuninkaallisen oma äiti. Kuvassa prinssi Louis istuu pyörän päällä suloinen hymy kasvoillaan. Reppua selässä kantava poika on menossa viettämään ensimmäistä päiväänsä päiväkodissa, jota kutsutaan Britanniassa enneminkin esikouluksi. 

– Kolme huomenna! Herttua ja herttuatar ovat tyytyväisiä jakaessaan uuden kuvan prinssi Louisista, kuvan yhteydessä kirjoitetaan. 

Kuninkaallisen perheen seuraajat kommentoivat otosta.

– Hän on aivan kuin George, henkilö kommentoi.

– Hän on niin suloinen. Aivan kuin isosiskonsa ja veljensäkin, Instagramissa kirjoitetaan.

– Mikä söpöliini, seuraaja kommentoi.

Pikku prinssi on matkalla Lontoon samaan esikouluun, jossa hänen isosiskonsa prinsessa Charlotte, 5, kävi. Prinssin isosisko ja isoveli prinssi George, 7, käyvät koulua aivan hänen esikoulunsa lähellä.  

Nuoresta iästään huolimatta prinssi Louis on saanut jo runsaasti koulutusta kuninkaallisena olemisesta viimeisen vuoden aikana. Vuosi sitten hän loisti Instagram-videolla sisarustensa kanssa ottaessaan osaa Clap for Carers -tapahtumaan, jossa taputettiin terveydenalan työntekijöille heidän työnsä kunniaksi koronapandemian keskellä. 

Hän myös puhui ensimmäistä kertaa julkisesti viime syksynä osallistuessaan sisarustensa kanssa eläinaiheiseen virtuaalitapahtumaan, jossa vieraan oli kuuluisa luonnontieteilijä David Attenborough.

Lähde: People. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja