Herttuatar Catherine vei lapsensa ostoksille – näin pikkukuninkaalliset käyttäytyivät kaupungilla

13:10
Suurlähettiläs muistelee: Tällainen prinssi Philip oli – "Tämä tulee olemaan todella vaikeaa kuningattarelle"

Herttuatar Catherine vei lapsensa ostoksille Lontoossa sulkutilan päätteeksi.

Prinssi George ja prinsessa Charlotte pääsivät äitinsä herttuatar Catherinen kanssa viettämään kivaa ostospäivää kaupungilla Lontoossa. Iso-Britanniassa on juuri päättynyt pitkä sulkutila, jossa kansalaiset ovat olleet vain kotona koronatilanteen vuoksi. Nyt he saavat käydä vapaasti kaupungilla ja tästä iloitsivat myös kuninkaallisen perheen jäsenet.

Lontoolaisen putiikin pitäjä kertoo Twitterissä, miten herttuatar oli tullut liikkeeseen kahden vanhimman lapsensa kanssa.

– Olen aina ollut Kate Middeltonin fani ja tänään hän oli yhdessä minun liikkeistäni Kings Roadilla Georgen ja Charlotten kanssa.

Lapsilla oli käytettävissä tietyn verran rahaa, jolla he ostivat itse omat ostoksensa.

– Normaaleja hyväkäytöksisiä lapsia, joilla oli normaali kasvatus, missä vanhemmat yrittävät tehdä oikein, mikä on ihanaa, kauppias kertoo.

Kolmen lapsen äiti vei aiemmin lapsiaan usein mukanaan kauppoihin. Vuonna 2019 hänet nähtiin paikallisessa Norfolkin supermarketissa ostoksilla lasten kanssa, mikä sijaitsee lähellä heidän toista kotiaan maaseudun rauhassa.

Prinssi Williamilla ja herttuatar Catherinella on kolme lasta. Prinssi George, 7, prinsessa Charlotte, 5, ja prinssi Louis, joka täyttää huomenna kolme vuotta.

Lähde: People. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja