Prinssi Harry paljasti yksityiskohtia kiihkeästä hotelliyöstä herttuatar Meghanin kanssa

7:10
Prinssi Harryn tuorein kohuhaastattelu on aiheuttanut paljon keskustelua.

Prinssi Harry joutui piileskelemään huonepalvelua peiton alla pariskunnan suhteen alkuaikoina.

Prinssi Harry palaa Spare-elämäkertateoksessaan parisuhteensa alkumetreille. Kirjassaan hän muistelee kiihkeää tapaamista herttuatar Meghanin kanssa hotellissa. Pariskunta oli tapaamisen aikaan pitänyt yhtä vain pari kuukautta.

Harryn mukaan Meghan kutsui hänet hotelliin, jossa hän yöpyi Lontoossa. Lisäksi hän käski prinssiä nousemaan oikeaan kerrokseen tavarahissiä käyttäen, jotta kukaan ei näkisi häntä. Oikean kerroksen kohdalla Harry tapasi Meghanin hyvän ystävän Vanessan, joka saattoi prinssin hotellihuoneeseen.

– Hän (Meghan) veti minut sisään ja kiitti ystäväänsä yhdellä sujuvalla liikkeellä ja löi sitten oven nopeasti kiinni ennen kuin kukaan näki, Harry kirjoittaa.

– Haluaisin sanoa, että laitoimme "älä häiritse" -kyltin oveen, mutta en usko että siihen oli aikaa, prinssi vihjaa.

Seuraavana aamuna kuninkaallinen joutui piileksimään peiton alla, kun pariskunta tilasi romanttisen aamiaisen huonepalvelusta. Tilauksen tuoja jäi kuitenkin vaihtamaan Meghanin kanssa kuulumisia odotettua pidemmäksi aikaa.

– Meg kuiskasi minulle, että menisin piiloon vessaan, mutta pidin mielummin oman piilopaikkani, Harry kertoo.

– Hän (aamiaisen toimittaja) ei huomannut prinssin muotoista palaa peiton alla. Hän puhui ja puhui, kun taas minulta alkoi loppua ilma luolassani.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja