Prinssi Harry kertoo synnytyksestä ja iloitsee esikoispojastaan: "Olen äärimmäisen onnellinen"

Prinssi Harry kertoo olevansa innoissaan esikoisestaan.

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry saivat esikoisensa maanantaina 6. toukokuuta. Pariskunnan virallisella Instagram-tilillä ilmoitettiin, että pariskunnan pienokainen on poika

Prinssi Harry tapasi toimittajia maanantai-iltapäivänä ja kertoi synnytyksen menneen hyvin ja sekä Meghanin että vauvan voivan hyvin. Innostuneen oloinen Harry kertoi synnytyksen olleen erityinen kokemus ja ihmettelevänsä sitä, mitä naisen keho pystyykään käymään läpi.

– Olemme kumpikin ehdottoman innoissamme ja todella kiitollisia kaikesta rakkaudesta ja tuesta jota olemme saaneet kaikilta, se on ollut uskomatonta. 

Harry paljasti toimittajille, että vauvan syntymä meni hieman lasketun ajan yli ja että herttuaparilla on ollut aikaa miettiä tulokkaan nimeä.

– Meillä on siinä vielä tehtävää. 

Prinssi kertoi, että pariskunta tulee jakamaan lisää tietoa esikoisestaan parin päivän kuluttua. Harry totesi lisäksi, että synnytyksessä mukana oleminen oli hänelle todella ainutlaatuinen kokemus. 

– Olen niin uskomattoman ylpeä vaimostani. Ja kuten jokainen vanhempi on sitä mieltä että heidän pienokaisensa on ihmeellinen, on tämä pieni asia jotain vielä enemmän, jotain niin upeaa. Olen äärimmäisen onnellinen, Harry summasi. 

Lähde: BBC

Lue myös:

    Uusimmat