Prinssi-Harry, herttuatar Meghan ja pikku-Archie ottivat lomaa kuninkaallisista velvollisuuksista – viettivät joulua Kanadassa

Meghan ja Harry eivät kestä brittilehdistön painetta – muuttavatko kuninkaalliset Yhdysvaltoihin? 8:39

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat viettäneet joulua esikoislapsensa Archien kanssa Kanadassa, kaukana kuninkaallisesta hälinästä. 

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan pakenivat kuninkaallista joulua Kanadaan yhdessä esikoisensa Archien kanssa. 

Perhe viettää nyt kuusi viikkoa lomaa kuninkaallisista velvollisuuksistaan. Harry ja Meghan lensivät 8-kuisen Archien kanssa salaiseen kohteeseen Kanadassa.

Muun muassa MailOnlinen mukaan Meghanin äiti Doria vieraili perheen luona jouluaattona. Nimetön lähde kertoi lehdelle, että perhe on viettänyt laatuaikaa yhdessä ja ovat hädin tuskin poistuneet asunnoltaan. 

Buckingham Palace ilmoitti marraskuussa, ettei Meghan ja Harry eivät aio osallistua tänä vuonna kuninkaallisen perheen perinteisiin joulun juhlallisuuksiin, kuten joulukirkkoon. 

– Vietettyään kaksi edellistä joulua Sandringhamissa, heidän kuninkaalliset korkeutensa viettävät joulun tänä vuonna uutena perheenä herttuattaren äidin Doria Raglandin kanssa. Tämä päätös on saanut myös kuningatar Elisabetin tuen, Buckingham Palacesta kerrottiin.

Meghan on itse asunut Torontossa, kun hän kuvasi Suits-sarjaa. 

Lähde: MailOnline

Lue myös:

    Uusimmat