Prinssi Georgen ja prinsessa Charlotten koulu käski oppilaansa kotiin koronaviruksen pelossa

Koronavirus leviää jo Euroopassakin – näin tulee toimia, jos matkustaa epidemia-alueella 4:42
Mitä tehdä jos epäilet koronavirusta?

Prinssi Georgen ja prinsessa Charlotten käymä St. Thomas Battersean koulu käski neljää oppilastaan pysymään kotona koronavirustartunnan uhan takia. 

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kahden vanhemman lapsen, 6-vuotiaan prinssi Georgen ja 4-vuotiaan prinsessa Charlotten koulu Lontoossa on käskenyt neljää oppilastaan pysymään toistaiseksi kotona sen jälkeen, kun oppilaiden huolestuttiin saaneen virustartunnan Pohjois-Italiasta siellä vierailtuaan. 

Useat koulut Isossa-Britanniassa ovat sulkeneet ovensa sen seurauksena, kun koronavirus pääsi valloilleen Pohjois-Italiassa. Maassa vierailleiden koululaisten pelätään saaneen tartunnan. 

Englannin terveysministeriö on kuitenkin ohjeistanut yleisesti, ettei kouluja suljeta. Ovensa sulkeneet koulut ovat näin ollen tehneet päätöksensä itsenäisesti 

Italia on hakenut kansainvälistä tukea koronavirusepidemiansa setvimiseksi. Tällä hetkellä Italiassa on varmistettu yli 400 tartuntaa ja 12 ihmistä on kuollut virukseen. Italiassa on tällä hetkellä eniten varmistettuja tartuntoja Aasian ulkopuolella.

Italiassa hiljattain vierailleita brittejä on ohjeistettu pysymään kotona, mikäli he ovat saaneet matkansa jälkeen flunssamaisia oireita.

Lähde: ITV

Lue myös:

    Uusimmat