Prinssi Charles ja herttuatar Camilla saapuivat kuningatar Elisabetin tueksi – myös prinssi Williamin kerrotaan olevan matkalla

Kuningatar Elisabetin romahtanut terveydentila on herättänyt suurta huolta.

Kuningatar Elisabetin, 96, voinnin kerrotaan romahtaneen ja hänet on siirretty lääkärien valvontaan. Mediat ovat uutisoineet lääkärien olevan huolissaan monarkin terveydentilasta.

Huolenaihetta kuningattaren terveydentilasta lisää se, että prinssi Charlesin ja herttuatar Camillan kerrotaan matkustaneen kiireellisesti kuningattaren vierelle. Myös prinssi Williamin kerrotaan matkaavan parhaillaan Balmoralin linnaan.

Herttuatar Camillalla oli tiedettävästi sovittuja tapaamisia Lanarkshiressa, mutta huolestuttavien uutisten kirittyä tapaamiset peruttiin. Prinssi Charlesin helikopterin nähtiin The Sunin mukaan laskeutuvan myös Balmoralin alueelle torstaina.

Kuningatar kuvattiin vielä aikaisemmin tällä viikolla hyvinvoivan oloisena, kun hän tapasi Iso-Britannian uuden pääministeri Liz Trussin ja pyysi tätä muodostamaan hallituksen.

Truss otti niin ikää kantaa kuningattaren vointiin Twitterissä. 

– Koko maa on syvästi huolissaan Buckinghamin palatsin uutisista, jotka saapuivat lounasaikaan. Minun ja muiden Britannian kansalaisten ajatukset ovat hänen majesteettinsa kuningattaren ja hänen perheensä kanssa, Truss kirjoittaa twiitissään.

Lue myös:

    Uusimmat