Prinssi Charles ei välttämättä koskaan anna Harrylle anteeksi – mikä on koitumassa kuningatar Elisabetin tuskaksi

8:01
Herttuatar Meghanin haastattelu paljastaa järkyttäviä yksityiskohtia brittihovista

Prinssi Harryn ja tämän isän prinssi Charlesin välit ovat tällä hetkellä ilmeisen jäätävät.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin maaliskuussa antama kohuhaastattelu juontaja-toimittaja Oprah Winfreylle kuumentaa yhä tunteita brittihovissa, kertoo Us Weekly. Erityisesti Harryn isällä prinssi Charlesilla kerrotaan olevan erittäin kova pala purtavanaan, kun hän yrittää sulattaa herttuaparin tempausta. 

– Kun ajattelee mihin suuntaan asiat ovat etenemässä, Charles ei välttämättä koskaan anna anteeksi Harrylle, mitä puolestaan Elisabet on joutunut sulattelemaan, kuninkaallinen lähde paljastaa. 

– Elisabet tuntee, että Charles laittaa ylpeytensä monarkian parhaan edelle. Elisabetilla on ihan tarpeeksi huolia itsellään kun hän käy läpi aviomiehensä menetystä. Hän pärjäisi ilman tätäkin draamaa. 

95-vuotiaan kuningatar Elisabetin aviomies prinssi Philip kuoli 9. huhtikuuta 99-vuotiaana. 

Kuninkaalliset lähteet kertovat, että 72-vuotias Charles on huomattavasti itsepäisempi kuin esimerkiksi hänen vanhempi poikansa, Harryn isoveli prinssi William. Prinssiveljekset tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa yli vuoteen huhtikuussa prinssi Philipin hautajaisissa, jolloin heidän nähtiin juttelevan keskenään rennon oloisina. 

– He eivät todellakaan juttele säännöllisesti, mutta William koittaa toimia oikein ja asettaa esimerkin. Hän uskoo, että voidakseen korjata Harryn haastattelun aiheuttamat vahingot ja tuhot on välit hänen veljensä kanssa pidettävä asiallisina sen sijaan, että löisi bensaa liekkeihin ja vastaisi samalla mitalla takaisin. Elisabet on ylpeä Williamista, joka on ottanut arvokkaan lähestymistavan asiaan, toisin kuin Charles, joka ei ole vieläkään antanut anteeksi Harrylle sitä, että tämä veti hänet lokaan, lähde kertoo. 

Harry ja Meghan kohauttivat koko maailmaa maaliskuussa antamallaan haastattelulla, jossa he vihjasivat muun muassa, että Meghanin odottaessa Archieta heidän syntymätön lapsensa olisi joutunut brittihovissa kytevän rasismin kohteeksi. Haastattelussa Harry kertoi, että hänen isänsä ei vastannut hänen puheluihinsa enää sen jälkeen, kun Harry ja Meghan jättivät hovin elämän ja muuttivat Yhdysvaltoihin Archien kanssa maaliskuussa 2020. 

– Koska otin asiat omiin käsiini. Ajattelin, että minun on tehtävä tämä perheeni vuoksi. Tämä ei ollut yllätys kenellekään. On todella surullista, että tämä meni tähän pisteeseen. Tulen aina rakastamaan häntä, mutta paljon satuttavia asioita on tapahtunut. Ja tulen jatkamaan sitä, että yksi prioriteeteistani on yrittää parantaa tämä suhde, Harry totesi haastattelussa.  

Toinen kuninkaallinen lähde kertoo, ettei Charles käynyt yhtäkään merkittävää keskustelua Harryn kanssa kun tämä matkusti huhtikuussa Lontooseen isoisänsä Philipin hautajaisia varten. 

– Ikävä kyllä Harry ja Charles eivät selvitelleet välejään lainkaan kun Harry palasi Iso-Britanniaan. He hädin tuskin kommunikoivat keskenään, lähde kertoi hautajaisten jälkeen. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja