Mainos

Prinsessafanien odotus palkitaan pian: "Häähulluutta on ilmassa"

Lontooseen kuninkaallisten häiden vuoksi matkustanut suomalaiskolmikko on viettänyt häiden aaton turistimeiningeissä. Prinsessahäihin hurahtaneet naiset ovat kierrelleet kuninkaallisiin häihin liittyviä paikkoja ja suunnitelleet huomista päivää.

- Suuntaamme heti aamulla pääkallopaikalle, sään mukaan katsomme, että kuinka aikaisin lähdemme. Tarkoitus on kuitenkin olla paikalla hyvissä ajoin. Varaamme piknik-evästä mukaan, kertoo yksi hääporukan jäsenistä, Immi Kormi.

Huomiselle hääpäivälle on povattu sateista ja huonoa ilmaa, mutta ainakin tänään auringonsäteet ovat lämmittäneet häihin hurahtaneita brittejä ja turisteja. Hyvä niin, sillä moni on leiriytynyt jo päiviä sitten asemapaikoilleen nähdäkseen edes vilahduksen hääparista.

- Ilmassa on aika paljon häähulluutta. Täällä pörrää myös paljon helikoptereita ja hälytysajoneuvoja ympäri kaupunkia. Eilen täällä oli myös paljon mielenosoituksia ja näimme isoja panssariajoneuvoja, jotka olivat täynnä mellakkapoliiseja.

Kaikki mielenosoitukset eivät suinkaan koskeneet häitä ja monarkiaa, vaan Lontoossa oli esimerkiksi rauhan- ja Libyan-mielenosoituksia, Kormi kertoo.

- Nyt kun maailman huomio on täällä Lontoossa ja toimittajia on sadoittain paikalla, niin käytetään kaikki tilaisuudet hyväksi, Kormi arvelee.

Aivan pelkästään häähurmiossa porukka ei kuitenkaan ole - aikaa on varattu niin shoppailuun kuin musikaaliinkin.

- Täällä on vaate- ja muotiliikkeillä kunnon myynnit päällä. Monessa kaupassa tuotteita saa häiden takia puoleen hintaan tai kaksi yhden hinnalla. Lisäksi monella liikkeellä on omat häämallistonsa.

Seuraamme suomalaisten prinsessafanien matkaa verkkosivuillamme.

(MTV3)

Lue lisäksi:

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.