Prinsessa Madeleinen perhe vaihtaa asuntoa – 261 neliön ökyasunto käymässä liian pieneksi

Prinsessa Madeleine ja Chris O'Neill ovat muuttamassa pois Lontoossa sijaitsevasta luksuskodistaan.

Katso yllä videoklippi Madeleinen ja Chrisin häistä!

Ruotsin prinsessa Madeleine ja Christopher O'Neill ovat muuttamassa pois Lontoossa sijaitsevasta, 261 neliömetrin kokoisesta ökyasunnostaan.

Asuntoa ollaan Expressenin mukaan laittamassa vuokralle. Kuukausivuokra on 40 000 Ruotsin kruunua eli noin 3 900 euroa.

– En voi kommentoida parin yksityisiä asumisjärjestelyjä, Ruotsin hovin tiedotuspäällikkö Margareta Thorgren kommentoi lehdelle.

Madeleinen perhe kasvoi viisihenkiseksi maaliskuussa, kun pari sai kolmannen lapsensa. Neljävuotias prinsessa Leonore ja kaksivuotias prinssi Nicolas saivat pikkusiskon, kun prinsessa Adrienne syntyi 9. maaliskuuta.

Lehden mukaan Lontoon arvostetuimpiin kaupunginosiin lukeutuvassa Belgraviassa sijaitseva asunto on käymässä perheelle pieneksi.

Alueen keskivuokra on 170 000 Ruotsin kruunua eli hieman yli 3 900 euroa kuukaudessa.

– Sillä alueella asuu kansainvälistä eliittiä. Se on yksi maailman arvokkaimpia asuinalueita, kiinteistönvälittäjä Peter Taylor kommentoi lehdelle.

– Alueella asuu muun muassa julkkiksia, kuninkaallisia sekä miljardöörejä.

Madeleine ja Chris O'Neill muuttivat perheineen New Yorkista Lontooseen vuonna 2015. Expressenin mukaan prinsessaparin perheen koti on kolmekerroksinen asunto, jossa on kattoterassi, autotalli, kolme kylpyhuonetta, kolme kylpyhuonetta ja kaksi vierashuonetta.

– En voi kommentoi prinsessaparin yksityisasioita. Sen voin vahvistaa, että he asuvat edelleen Lontoossa, tiedotuspäällikkö Thorgren sanoo.

– En kommentoi myöskään asunnon hintaa. Se on täysin yksityisasia.

Lue myös:

    Uusimmat