Prinsessa Madeleinen mies Chris O'Neill poikkeuksellisen avoimena: "Haluamme lisää lapsia"

Madeleinen aviomies paljastaa haastattelussa perheen kuopuksen ottaneen taannoin ensimmäiset askeleensa.

Ruotsin prinsessa Madeleinen, 34, englantilainen aviomies Chris O’Neill, 42, on antanut ruotsalaislehti Expressenille laajan ja totuttua avoimemman haastattelun.

Madeleine ja Chris ovat parhaillaan viettämässä kesää lastensa, 2,5-vuotiaan Leonore-tyttären ja yhden vuoden kesäkuussa täyttänyt Nicolas-pojan kanssa Öölannissa.

– Haluamme lisää lapsia, sekä minä että Madeleine. Tahdomme ison perheen – joko yhden lapsen tai kaksi lasta vielä, O’Neill sanoo haastattelussa.

Madeleine ja Chris asuvat Lontoossa.

– Muutimme New Yorkista Lontooseen, jotta olisimme lähempänä Ruotsia, mutta kuitenkin niin, että pystyn vielä jatkamaan töitäni. Madeleinelle on nyt paljon helpompaa matkustaa Tukholmaan ja takaisin, O'Neill toteaa.

Chris avautuu perheen ensimmäisestä vuodesta Lontoossa.

– Ennen kaikkea olemme huolehtineet Nicolaksesta ja Leonoresta. Vuosi on ollut todella intensiivinen. Minä ja Madeleine olemme molemmat tehneet paljon töitä, O'Neill kertoo.

– Olen tehnyt omia töitäni ja samalla Madeleine on hoitanut edustustehtäviä sekä paljon Childhood-järjestöön liittyviä asioita.

O’Neill arvioi haastattelussa, että prinsessaperhe asunee Lontoossa vielä vähintään pari vuotta. Hän kertoo työskentelevänsä erittäin paljon ja joutuvansa tekemään myös runsaasti työmatkoja.

Chris kertoo, että päivisin hän tekee töitä, mutta illat ovat pyhitettyjä perheelle. Mies puhuu lapsistaan lämpimästi.

– Elämäni ei voisi olla parempaa kuin se on näiden kahden lapsen kanssa. Nicolas matkii Leonorelta kaikki asiat, mitä hän tekee. Hän ihailee siskoaan.

Chrisin mukaan 15. kesäkuuta vuoden täyttänyt Nicolas otti vastikään ensiaskeleensa. Nicolasta mies kuvailee lempeäksi pojaksi, Leonorea taas topakaksi tytöksi.

– Nicolas on perinyt enoltaan Carl Philipiltä ja isoisältään, kuningas Kaarle Kustaalta rakkauden moottoreihin, luulen, O'Neill sanoo.

– Kyllä, ehdottomasti. Sekä Madeleine että minä rakastamme suurta perhettä, Chris vastaa rehellisesti toimittajan kysymykseen siitä, haluavatko he vielä lisää lapsia.

O’Neill lisää kuitenkin, että asia ei ole nyt ajankohtainen.

Mies puhuu suuressa haastattelussa myös julkisuudesta. Chris ja Madeleine antoivat ensimmäisen yhteisen haastattelunsa Skavlan-tv-ohjelmassa vuoden 2015 lopulla.

– Olen oppinut elämään julkisuuden kanssa, vaikken juurikaan välitä siitä. Haluamme antaa lapsille mahdollisimman normaalin lapsuuden, Chris sanoo ja mainitsee paparazzit julkisuuden huonoimmaksi puoleksi.

Lue myös:

    Uusimmat