Prinsessa Madeleine tyrmää huhut suhteensa kriisistä: ”Chris saa osakseen aiheetonta kritiikkiä”

Ruotsin prinsessa Madeleine kertoo Expressenin haastattelussa olevansa erittäin onnellinen Lontoossa.

Prinsessa Madeleine ja tämän puoliso Chris O’Neill sekä parin kaksi lasta, pian 3-vuotias Leonore ja vuoden ikäinen Nicolas, muuttivat Lontooseen vuonna 2015.

– Viihdymme Lontoossa erittäin hyvin. Toki kaipaamme Ruotsia, mutta täältä on helppo matkustaa kotiin, joten se ei tunnu pahalta. Uskon, että myös lapset viihtyvät täällä, Madeleine kertoo tuoreessa haastattelussa.

Madeleine on ainoa Ruotsin kuningasperheestä, joka asuu vakituisesti ulkomailla. Osittain tämän vuoksi Madeleine työskentelee vähemmän kuin muut perheenjäsenet. Vaikka asia herätti voimakasta kritiikkiä loppuvuodesta 2016, Madeleine suhtautuu siihen rauhallisesti.

– Tietysti kritiikki saa minut surulliseksi mutta samaan aikaan ymmärrän sitä hyvin. Haluan kuitenkin tällä hetkellä satsata perheeseeni ja lapsiini vielä, kun he ovat pieniä. On selvää, että mitä vanhemmaksi he kasvavat, sitä enemmän voin osallistua edustustehtäviin.

Ruotsissa on jo vuosia keskusteltu tiukkaan sävyyn kuningasperheen apanaaseista, eli verovaroin kerätystä palkasta, jota kuningasperhe saa vuosittain edustustehtävistään. Madeleine kertoo, ettei hänelle makseta täyttä apanaasia, vaan saa palkkiota suhteessa suorittamiinsa tehtäviin.

Suhde suurennuslasin alla

Madeleine ja Chris O’Neill menivät naimisiin kesällä 2013. O’Neill on herättänyt ruotsalaisissa epäilyksiä ja häntä on vuosien varrella kutsuttu muun muassa pahaksi pojaksi ja kuvailtu luonteeltaan kylmäksi ja vihaiseksi.

Ruotsalaisia ihmetytti muun muassa se, että O’Neill ei ottanut vastaan prinssin titteliä voidakseen jatkaa töitä liike-elämässä.

Viime vuoden aikana parin suhteen ongelmista levisi ikäviä huhuja, kun O'Neill jätti väliin useita edustustilaisuuksia ja esiintyi kuvissa viileän oloisena. 

Madeleine kuitenkin tyrmää väitteet suhteen alamäestä. Madeleinen mukaan Chrisiä kritisoidaan harmillisen paljon ja usein tarpeettomasti.

– Joskus minusta tuntuu, että Chris saa osakseen paljon tyystin aiheetonta kritiikkiä. On kirjoitettu monia, erittäin ikäviä artikkeleita. Mielestäni meillä menee parina niin hyvin, että otsikot, joissa häntä kuvaillaan vihaiseksi, tuntuvat minusta vierailta.

Lähde: Expressen

Lue myös:

    Uusimmat