Prinsessa Madeleinen halloween-kuvaan ilmestyi hämmentävä kommentti – prinsessa Birgitta pöyristyi: "Se en todellakaan ollut minä"

0:13
Prinsessa Madeleine ja prinsessa Leonore poseerasivat valokuvaajille prinssi Oscarin ristiäisissä

Ruotsin prinsessa Birgitta järkyttyi, kun kuuli ruotsalaislehdeltä hänen nimissään kirjoitetusta Instagram-kommentista.

Yhdysvaltoihin perheineen asettunut Ruotsin prinsessa Madeleine julkaisi alkuviikosta Instagram-tilillään ihastusta herättäneen halloween-kuvan, jossa prinsessa poseeraa Kissanaiseksi pukeutuneena yhdessä kolmen lapsensa kanssa.

Tarkkasilmäisimmät huomasivat, että kommenttikenttään oli ilmestynyt herttaiselta vaikuttava kommentti varsin odottamattomalta taholta.

– Iloista ja turvallista halloweenia rakkaalle veljentyttärelleni, nimimerkki birgittab37 toivotteli.

Asiasta uutisoivan Svensk Damtidningin mukaan kyseisen Instagram-käyttäjän profiilikuvassa esiintyi kukapas muu kuin kuningas Kaarle Kustaan sisar prinsessa Birgitta

Ruotsalaislehti tavoitti Mallorcalla asuvan Birgitan kommentoimaan tapausta. Tämä häkeltyi täysin, kun lehti kysyi, onko prinsessalla yksityinen Instagram-tili, jolla hän on kommentoinut veljentyttärensä kuvaa.

– Ei missään tapauksessa. Se en todellakaan ollut minä, hän sanoi painokkaasti.

Sitä, kuka birgittab37-tilin takana on, ei tiedetä. Se kuitenkin tiedetään, ettei prinsessa Birgitta ei ole suinkaan ainoa julkisuudenhenkilö, jonka nimissä on perustettu sometilejä.

Svensk Damtidningin mukaan sen sijaan prinsessa Madeleinella on virallisen tilinsä lisäksi myös yksityinen tili, jota pääsevät seuraamaan vain kaikkein läheisimmät ystävät ja perheenjäsenet.

– Henkilökohtainen Instagram-tili on todella tärkeä Madeleinelle sekä kuninkaalliselle perheelle ja hänen ystävilleen Ruotsissa. Sitä kautta hän voi julkaista yksityisempiä kuvia lapsistaan ja myös isovanhemmat pääsevät seuraamaan heidän seikkailujaan Floridassa, kuninkaallistoimittaja Ellen Myrgård Lindén kommentoi Svensk Damtidningille.

Ruotsin kuningas Kaarle Kustaa supisti viime syksynä hovia, eikä prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian tai prinsessa Madeleinen ja Chris O'Neillin lapsilla ole enää kuninkaallisia velvollisuuksia. Näin ollen myös kuninkaallisia edustustehtäviä on keskitetty yhä enemmän kruununprinsessa Victorian perheelle.

Näin ollen prinsessa Madeleine keskittyy Yhdysvalloissa perhe-elämään sekä hyväntekeväisyystyöhön. Viime kesänä perhe joutui myös koronapandemiaan liittyvien matkustusrajoitteiden vuoksi jättämään harmillisesti väliin jokakesäisen lomansa Ruotsissa.

Korona vaikutti merkittävästi myös 83-vuotiaan prinsessa Birgitan elämään. Hän kertoi aiemmin viettäneensä peräti 1,5 kuukautta kuningasparin luona, koska ei päässyt palaamaan kotiinsa Mallorcalle.

Innokkaaksi golffariksi tiedetty Birgitta kertoi koronaevakkonsa aikana ikävöineensä golfviheriöille. Nyt hän on päässyt oleilemaan jälleen kotonaan, mutta kertoo Svensk Damtidningille, ettei elämä ole vieläkään ennallaan.

– Olen valtavan tylsistynyt. Täällä minä istun juomassa kahvia. Ulos saa mennä vain jos on asiaa kauppaan tai apteekkiin. Muutoin täytyy pysytellä sisätiloissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja