Prinsessa Madeleine täytti 38 vuotta – ikävä varjostaa syntymäpäivää

Prinsessa Madeleine seuranaan Leonore 0:13
Prinsessa Madeleine ja prinsessa Leonore poseerasivat lehdistölle

Ruotsin prinsessa Madeleine täyttää 10. kesäkuuta 38 vuotta. Syntymäpäivää varjostaa ikävä Ruotsiin.

Ruotsin prinsessa Madeleine viettää keskiviikkona 10. kesäkuuta syntymäpäiväänsä. Kuningas Kaarle Kustaan ja kuningatar Silvian kuopus täyttää 38 vuotta.

Prinsessa asustaa nykyisin Yhdysvaltain Floridassa yhdessä aviomiehensä Chris O'Neillin ja pariskunnan kolmen lapsen Leonoren, Nicolasin ja Adriennen kanssa.

Madeleinen syntymäpäivää varjostaa tänä vuonna koti-ikävä, sillä ruotsalaislehti Expressenin mukaan kaipuu kotimaahan Ruotsiin. Jo pitkään ulkomailla asustanut prinsessa on nimittäin perinteisesti saapunut viettämään kesää kotimaahansa, ja hänet on tavallisesti nähty muiden kuninkaallisen perheen jäsenten kanssa 6. kesäkuuta Ruotsin kansallispäivän juhlallisuuksissa.

Tällä kertaa perinteiset juhlallisuudet jäivät väliin ja Madeleine julkaisi tervehdyksen lastensa kanssa Instagramissa Floridasta käsin.

Nyt asiaa Ruotsiin ei ole, sillä koronapandemian vuoksi asetetut matkustusrajoitukset estävät matkustamisen.

– Prinsessa voi matkustaa Ruotsiin, kun lupa siihen on annettu. Tällä hetkellä sellaisia suunnitelmia ei ole, hovin tiedottaja Margareta Thorgren sanoi Expressenille.

Prinsessa kertoi viime vuonna antamassaan televisiohaastattelussa, että kesät Ruotsissa ovat hänen perheelleen erittäin tärkeitä.

– Etenkin nyt kun emme asu Ruotsissa, ovat kesät tärkeää aikaa, jotta serkusten välille muodostuu läheinen suhde, Madeleine sanoi viitaten lapsiinsa ja sisarustensa lapsiin.

Madeleinen ja Chrisin avioliiton rakoilusta on vuosien mittaan liikkunut huhuja useaan otteeseen. Hovin tiedottajan mukaan syy sille, miksi Chrisiä ei nähty kansallispäivän kunniaksi julkaistussa kuvassa on yksinkertainen.

– Chris otti kuvan. Perhe toivoo pääsevänsä Ruotsiin vielä kesän aikana, jos se vain suinkin on mahdollista, Thorgren sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat