Varkaat iskivät prinsessa Madeleinen Floridan-kotiin – jättivät jälkeensä kaaoksen ja saivat saaliikseen luksuskelloja ja -koruja: "Käytännössä mahdotonta korvata"

0:44
Prinsessa Madeleine ja Chris O'Neill kertoivat kihlauksestaan vuonna 2012

Ruotsalaislehti Svensk Damtidning on saanut selville lisää yksityiskohtia prinsessa Madeleinen kotiin syksyllä tehdystä murrosta.

Ruotsin prinsessa Madeleinen perheineen uutisoitiin alkuvuodesta muuttaneen kaikessa hiljaisuudessa pois hulppeasta Floridan-huvilastaan.

Ruotsalaislehti Svensk Damtidning paljasti, että taustalla oli ikävä välikohtaus. Madeleinen turvallisuudentunne kotona koki syksyllä kovan kolauksen, kun perheen kotiin oli murtauduttu, vaikka perhe ei ollut tapahtumahetkellä kotona.

Samainen lehti kertoi myöhemmin, että vorot olivat jättäneet jälkeensä todellisen kaaoksen ja muun muassa heittäneet kassakaapin uima-altaaseen. Nyt lehti on saanut haltuunsa lisää yksityiskohtia murrosta, sillä poliisiraportti paljastaa, mitä kaikkea perheen luksushuvilasta varastettiin.

Pitkäkyntiset vievät mukanaan useita arvokelloja Chris O'Neillin kokoelmista, joka koostuu enimmäkseen vintage-kelloista. Varkaiden saaliiksi päätyi poliisiraportin mukaan kaksi Rolexia ja yhden Cartierin kello.

Toinen Rolexeista on Rolex Daytona 6263, jonka kerrotaan olevan yksi Chrisin suosikeista. Kelloasiantuntija Jesper Marchesini sanoo Svensk Damtidningille, että kyseessä on todellinen keräilyharvinaisuus.

– Sitä on käytännössä mahdotonta korvata. Kyseisiä kelloja voi hankkia vain vintage-välittäjältä tai huutokaupasta, sanoo asiantuntija, jonka mukaan Rolex Daytonan arvo voi olla peräti 90 000 euroa.

Kellojen lisäksi varkaat veivät useita prinsessan arvokoruja, kuten useita Hermesin rannekoruja, joiden arvo on jopa 900 euroa kappaleelta sekä kaksi Bottega Veneta rannekorua, joiden arvo on yli 2 000 euroa.

Lisäksi varkaat vohkivat helmikorvakorut, joiden uskotaan olevan samainen pari, jonka Madeleine sai kihlajaislahjaksi anopiltaan Eva O'Neilliltä.

Madeleine ja Chris perheineen muuttivat tapahtuneen jälkeen toiseen huvilaan. Ruotsalaislehtien mukaan myös uusi koti sijaitsee Miamissa samaisella Pinecrestin alueella.

Uuden, 600-neliöisen talon turvajärjestelmien kerrotaan kuitenkin olevan järeämmät. Talossa on Expressenin mukaan kaksi kerrosta ja 15 huonetta ja sen arvo on euroissa noin kolmen miljoonan luokkaa.

Lehden mukaan talon mukavuuksiin kuuluvat muun muassa kuntosali, erilliset tilat palvelusväelle sekä erillinen leikkihuone perheen kolmelle lapselle 6-vuotiaalle Leonorelle, 4-vuotiaalle Nicolakselle ja 1-vuotiaalle Adriennelle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja