Prinsessa Madeleine perheineen saapui joulunviettoon Ruotsiin – mukana uusi perheenjäsen

Prinsessa Madeleine perheineen on saapunut Ruotsiin.

Ruotsin prinsessa Madeleine perheineen saapui tällä viikolla Yhdysvalloista Ruotsiin ensimmäistä kertaa yli kolmeen kuukauteen.

Floridassa asuvat Madeleine, tämän puoliso Chris O'Neill sekä parin lapset Leonore, Nicolas ja Adrienne matkustivat Ruotsiin juhlistamaan 23. joulukuuta syntymäpäiväänsä juhlivaa kuningatar Silviaa sekä viettämään joulua kuninkaallisen perheen kanssa.

Perheen mukana Ruotsiin matkustivat myös näiden koirat Teddy ja Oreo. 3-vuotias havannankoira Oreo on perheen uusin tulokas, jonka kuninkaalliset adoptoivat syksyllä.

Madeleine esitteli Oreon lokakuussa Instagram-tilillään, ja kertoi samalla koiran kurjasta menneisyydestä.

Vasemmalla Teddy, oikealla Oreo. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

– Aikaisemmin Oreoa ei kohdeltu hyvin,  ja se oli hihnassa ulkona Floridan olosuhteissa suurimman osan päivästä ja yöstä, prinsessa kertoi postauksessaan.

– Mutta nyt hän pääsee naurattamaan meitä ja näyttämään meille, kuinka hellä ja rakastava sielu hänellä on (ja kyllä, Teddy ja hän ovat kavereita, jotka eivät voi lopettaa leikkimistä toistensa kanssa), hän jatkoi.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Oreo matkustaa Ruotsiin.

Lue myös:

    Uusimmat