Prinsessa Madeleine ilmoitti uudesta aluevaltauksestaan: "Olen erittäin innoissani voidessani vihdoin jakaa teidän kanssanne"

0:44
Prinsessa Madeleine kertoo kihlauksestaan

Prinsessa Madeleine ilmoitti sosiaalisessa mediassa julkaisseensa lastenkirjan. 

Ruotsin prinsessa Madeleine julkaisi maanantaina 28. tammikuuta päivityksen Instagram-tilillään, jossa hän kertoo julkaisseensa juuri lastenkirjan. Kirjan nimi on Stella och hemligheten (suom. Stella ja salaisuus). 

– Olen erittäin innoissani voidessani jakaa teidän kanssanne kirjan, joka toivottavasti näyttää lapsille kuinka tärkeää on puolustaa itseään ja kertoa jollekin, jos jokin ei tunnu oikealta, Madeleine kirjoittaa päivityksessään. 

Prinsessa on käyttänyt päivityksen yhteydessä tunnistetta #worldchildhoodfoundation, joka on hänen äitinsä kuningatar Silvian perustama säätiö.

World Childhood Foundation työskentelee lapsiin kohdistuvaa väkivaltaa sekä seksuaalista hyväksikäyttöä vastaan. Madeleine on ollut aktiivisesti mukaan säätiön toiminnassa jo vuosien ajan.

Prinsessa Madeleine asuu tällä hetkellä puolisonsa Chris O'Neillin ja parin kolmen lapsen kanssa Floridassa. Madeleine on asunut ulkomailla jo vuodesta 2010.

Prinsessan päätös asua ulkomailla on herättänyt närää ruotsalaisissa. Moni kokee, että prinsessan kuuluisi asua Ruotsissa, mutta Madeleine on viime vuosina viettänyt vain lyhyitä aikoja kotimaassaan. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja